Oma tili

Oma tili -sivulla voit tarkastella Norton-tilisi tietoja.

Voit tehdä seuraavat toimet:

• Kaikkien hankkimiesi Norton-tuotteiden tarkastelu

• Kaikkien hankkimiesi Norton-tuotteiden tuotetunnusten tarkastelu

• Norton-käyttöoikeuden poisto laitteesta

• Tilausasetusten tarkastelu ja muuttaminen

• Henkilötietojesi, kuten nimen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, tarkastelu ja muuttaminen

• Norton-tilin salasanan vaihto

• Laskutustietojen, kuten laskutusosoitteen, maksutavan ja pankkitietojen tarkastelu ja päivitys

• Asetusten määritys

• Kaikkien hankkimiesi Norton-tuotteiden tilaushistorian ja tilauksien yhteenvetojen tarkastelu

Voit käyttää seuraavia osioita Oma tili -sivun kautta:

Tuotetiedot

Voit tarkastella Norton-tiliisi liitettyjen Norton-tuotteiden tietoja.

Kun valitset Norton-tuotteen, voit tarkastella seuraavia tietoja:

• Tuotetunnus, tuotteen sarjanumero ja käytettävissä oleva verkkotallennustila.

• Omien asennusten hallinta Voit tarkastella, kuinka moneen laitteeseen tuote on asennettu ja kuinka moneen laitteeseen se voidaan vielä asentaa. Voit tarkastella niiden laitteiden nimiä, joille tuote on parhaillaan asennettuna, ja päivämäärää, jolloin tuote asennettiin kullekin laitteelle ensimmäisen kerran.

• Tallennustila Voit tarkastella jo käytetyn verkkotallennustilan määrää ja tilillä parhaillaan käytettävissä olevan verkkotallennustilan kokoa.

• Tilauksen asetukset Voit ottaa Norton Automatic Renewal -palvelun käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Norton-tuotteen Automatic Renewal -palvelun voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tämän osion KÄYTÖSSÄ/EI KÄYTÖSSÄ -kytkimellä.

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

• Poista käyttöoikeus

Voit poistaa Norton-käyttöoikeuden, joka on rekisteröity laitteeseen. Voit käyttää samaa käyttöoikeustunnusta useita kertoja, minkä ansiosta voit käyttää tuotetta toisella laitteella.

Jos olet esimerkiksi asentanut Norton-tuotteen laitteelle, jota et enää käytä, voit vapauttaa kyseisen laitteen Norton-käyttöoikeuden. Kun käyttöoikeus on vapautettu, voit asentaa Norton-tuotteen toiselle laitteelle.

• Osta tunnus

Voit hankkia Norton-tuotteen lisätuotetunnuksen suojaamattomien laitteiden suojaamiseksi.

Jos olet käyttänyt Norton-tuotetta enimmäismäärässä laitteita ja tarvitset suojaa muille laitteille, voit tämän toiminnon avulla suojata muita laitteita.

• Lataa

Voit ladata ja asentaa Norton-tuotteen laitteellesi.

Tämä valinta näkyy vain niiden tuotteiden kohdalla, jotka soveltuvat laitteellesi ja joille sinulla on voimassa oleva käyttöoikeus.

• Uudista nyt

Voit uusia Norton-tuotteen tilauksen.

Uudista nyt -toiminto tulee näkyviin vain, jos Norton-tilaus on jo vanhentunut tai jos tilaus vanhenee 30 päivän kuluessa.

• Käytä Norton Rescue Tools -työkaluja

Voit siirtyä Norton Bootable Recovery Tool -verkkosivustolle.

Norton Rescue Tools -työkalujen avulla voit ratkaista kaikki Norton-tuotteen asennusongelmat.

• Osta lisätilaa

Voit ostaa lisää verkkotallennustilaa tärkeiden tietojesi varmuuskopiointia varten.

Automaattinen uusinta ja tilaukset

Voit tarkastella Norton Account -tiliin rekisteröityjen Norton-tuotteiden luetteloa ja muuttaa automaattisen uusinnan asetuksia.

Voit poistaa Norton-tuotteesi Automatic Renewal -palvelun käytöstä Automaattinen uudistaminen -sarakkeen KÄYTÖSSÄ/EI KÄYTÖSSÄ -kytkimellä.

Voit määrittää Norton-tuotteen automaattisen uudistamisen asetukset. Palvelu tarjoaa jatkuvat päivitykset ja vuodesta toiseen kestävän suojauksen laitteille, joiden käyttäjät ovat valinneet Norton Automatic Renewal -palvelun. Lisätietoja Automatic Renewal -palvelusta Tietoja Norton Automatic Renewal -palvelusta

Tilitiedot

Voit tarkastella tilisi tietoja.

Voit päivittää henkilötietosi ja tallentaa muutokset valitsemalla Tallenna muutokset.

Voit vaihtaa Norton Management -salasanasi Vaihda salasana -osion avulla. Kirjoita Nykyinen salasana -ruutuun nykyinen salasana. Kirjoita uusi salasana Uusi salasana -ruutuun ja Anna uusi salasana uudelleen -ruutuun.

Muutosten tallentamisessa on käytettävä Päivitä salasana -valintaa.

Laskutustiedot

Voit tarkastella laskutustietojasi.

Voit tarkastella ja muuttaa laskutusosoitteen sekä maksutavat, kuten luottokortin, pankkikortin ja verkkopankin tiedot.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Siirry laskutustietoihin

Pääset käyttämään laskutustietoja ja maksutapoja.

• Päivitä

Tallentaa tekemäsi muutokset.

• Poista laskutustiedot

Vaihtoehto poistaa nykyiset laskutustietosi.

Jos olet ottanut käyttöön automaattisen uusintapalvelun, Symantec suosittelee, että et poista laskutustietojasi.

Sähköpostiasetukset

Voit asettaa sähköposti-ilmoitusten asetukset ja käyttäjäkohtaiset asetukset.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Sähköpostiviestien ensisijainen kieli

Valitse kieli, jolla haluat vastaanottaa sähköpostivaroituksia ja -ilmoituksia.

Joissakin tapauksissa et välttämättä saa sähköpostiviestejä haluamallasi kielellä. Tämä johtuu siitä, että Norton-tuotetta ei tueta valitsemallasi kielellä tai Norton-tuotteen tukea ei ole saatavana kyseisellä alueella. Näissä tapauksissa sinulle saatetaan lähettää englanninkielisiä sähköpostiviestejä.

• Lähetä minulle sähköpostitse tuotepäivityksiä, tarjouksia ja uutislehtisiä

Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat vastaanottaa sähköpostiviestejä, jotka koskevat uusia tuotteita ja tarjouksia, sekä uutiskirjeitä.

• Lähetä minulle sähköpostia, jos laite on vaarassa

Voit tarkastella sähköposti-ilmoituksia ja varoituksia. Norton Management -ohjelma ilmoittaa, jos jokin hallittavista laitteista vaatii huomiota.

Valitse tämä kohta, jos haluat Norton Management -ohjelman lähettävän sinulle sähköpostia, kun jokin laitteista on riskialttiina.

Jos olet pyytänyt Symantecia lähettämään sinulle sähköposti-ilmoituksia, käyttäjäkohtaisten asetusten avulla voit määrittää, minkälaista tietoa Symantec sinulle lähettää. Antamiesi tietojen pohjalta Symantec lähettää sinulle juuri itseäsi kiinnostavia tietoja. Voit antaa esimerkiksi seuraavia tietoja: sukupuoli, syntymäkuukausi ja -vuosi, omistamiesi laitteiden lukumäärä ja tyypit sekä kiinnostuksen kohteesi.

Symantec käyttää antamiasi tietoja sinulle lähetettävien tietojen kohdistamiseen. Symantec ei käytä käyttäjäkohtaisia tietoja markkinointitarkoituksiin eikä jaa tietoja ulkopuolisille mainostajille. Symantec suojaa jatkuvasti yksityisyyttäsi. Jos haluat lisätietoja, voit lukea Tietosuojakäytäntömme.

Muutosten tallentamisessa on käytettävä Tallenna muutokset -vaihtoehtoa.

Tilaushistoria

Voit tarkastella Norton Management -ostostesi tilaushistoriaa.

Voit tarkastella kaikista ostamistasi Norton-tuotteista seuraavia tietoja: tilauspäivämäärä, tilausnumero ja tilauksen nykyinen tila. Saat tilauksen koko yhteenvedon näkyviin tilausnumeroa napsauttamalla. Voit ladata laskun myös PDF-muodossa ja tulostaa sen.

Voit myös peruuttaa tilauksen tai tallentaa tekemäsi verkkotilauksen. Jos et ole vahvistanut tilausta, tilaustiedot näkyvät Tuotetiedot -osiossa. Kun tilaus on vahvistettu, tilaus näkyy tilaushistoriassa. Verkko-ostotilauksen vahvistaminen

Norton-tuotteita ja -palveluja koskevien tietojen tarkasteleminen

Tietoja Norton Automatic Renewal -palvelusta

Käyttöoikeuden siirtäminen uuteen laitteeseen

Tietoja Norton Management -ohjelmasta