Tietoja tuotteen Norton 360 Online pääikkunasta

Norton 360 Online pääikkuna toimii turvallisuushallinnan liittymänä. Voit käyttää pääominaisuuksia ja valvoa tietokoneesi suorituskykyä pääikkunasta.

Käytön aikana Norton 360 Online valvoo, kuinka hyvin tietokoneesi on suojattu uhkia, riskejä ja vahinkoja vastaan. Norton 360 Online näyttää tietokoneesi suojauksen tilan pääikkunassa.

Tietokoneesi suojaustilan pohjalta Norton 360 Online merkitsee ohjelman pääikkunan vasempaan yläreunaan järjestelmän tilaksi jonkin seuraavista: Suojattu, Huomio tai Riskialtis. Jos järjestelmän tilaksi on merkitty Huomio tai Riskialtis, valitse pääikkunan alaosassa Korjaa nyt, jotta voit ratkaista tietokoneen suojausuhat.

Pääikkunassa oleviin vaihtoehtoihin tiivistyvät olennaiset tietokoneen turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat. Niitä ovat:

Tietokoneen suojaus

Sisältää kaikki virustorjuntatoiminnot, palomuuritoiminnot ja muut suojaustoiminnot.

Identiteetti

Sisältää suojauksen tietojenkalastelu- ja vilpillisiä Web-sivustoja vastaan.

Varmuuskopiointi

Sisältää automaattiset ja mukautettavat varmuuskopioinnit ja palautustoiminnon.

Tietokoneen optimointi

Sisältää suorituskyvyn optimointitoiminnot, kuten ei-toivottujen tiedostojen poistamisen ja rekisterin puhdistuksen.

Tietokoneen eri osien suojaustilan mukaan neljän suojausluokan tilat ovat Suojattu, Huomio ja Riskialtis.

Kun järjestelmän tilaksi tai suojausluokkien tilaksi on merkitty Riskialtis tai Huomio, valitse pääikkunan alaosassa Korjaa nyt, jotta voit ratkaista kaikki tietokoneen tietoturvauhat.

Norton 360 Online tuo pääikkunan yläosaan myös yleisimpien tehtävien suorittamista helpottavia linkkejä. Niitä ovat:

Tehtävät

Tuo näkyviin Tehtävät -ikkunan, josta voi suorittaa yleisiä tehtäviä, varmuuskopiointia ja tietokoneen optimointitehtäviä.

Asetukset

Tuo näkyviin Asetukset -ikkunan, josta voi määrittää palomuurin, roskapostin eston ja varmuuskopioinnin asetuksia.

Suorituskyky

Voit avata Norton 360 Online-ohjelman Suorituskyky -ikkunan.

Suorituskyky -ikkunassa mainitaan kaikki asennukset, lataukset, optimoinnit, havaitsemiset, hälytykset ja pikatarkistukset, jotka on tehty tietokoneella sen jälkeen, kun Norton 360 Online asennettiin. Ikkunassa näkyy myös yksityiskohtainen graafinen kuvaus siitä, miten Norton-tuote on käyttänyt suoritinta ja muistia.

Tuki

Tuo näkyviin tukitoimintoja ja tuotteen versionumeron.

Voit myös käyttää käytönaikaista ohjetta Tuki -pudotusvalikosta. Ohjeessa on linkkejä tietoihin, jotka auttavat erilaisten tehtävien suorittamisessa. Käytönaikainen ohje opastaa kaikkien tuotteen toimintojen määrittämisessä.

Norton 360 Online -pääikkunan alaosassa on ajantasaista viruksia ja muita uhkia käsittelevää tietoa. Kun järjestelmän tila on Riskialtis tai Huomio,tämä osio tarjoaa automaattisesti Korjaa nyt -toimintoa, jolla kaikki ongelmat voi ratkaista kerralla.

Norton 360 Online -pääikkunan alaosassa voit tehdä seuraavaa:

Toimintakartta

Näet verkkorikollisuuden keskittymät ja uusimmat uhat maailman kartalla.

Toimintakartassa näkyvät maailman vilkkaimmat verkkorikollisuuden keskukset. Nämä kaupungit näkyvät kartassa keltaisina pisteinä. Voit napsauttaa kartasta haluamaasi maanosaa ja tarkastella sen kaupunkeja, joissa uhkia on eniten. Toimintakartan tiedot päivitetään Symantecin palvelimelta säännöllisesti. Karttapäivityksiä varten tietokoneen tulee olla yhteydessä internetiin.

Toimintakartan viimeisimmän päivityksen päivämäärä ja aika ovat näkyvissä. Kartan tiedot -linkkiä napsauttamalla saa yleiskäsityksen Toimintakartasta.

Kun Kartan tiedot -linkkiä napsauttaa, Toimintokartassa näkyvät uusimmat virukset ja uhat, joilta tuote suojaa tietokonetta. Kunkin kohteen vieressä olevaa info -linkkiä napsauttamalla voi tarkastella sen tietoja peittokuvaikkunassa. Voit käyttää myös peittokuvaikkunan Näytä tiedot -linkkiä ja tutustua uhkaan tarkemmin Symantecin verkkosivulla.

Online Family

Auttaa valvomaan lasten internetin käyttöä.

Jotkin Norton 360 Online -versiot eivät sisällä Norton Online Family -palvelua. Tällaisissa tapauksissa Norton Online Family -toimintoja ei välttämättä voi käyttää.

Kun pääikkunan Online Family -kuvaketta napsautetaan, Norton 360 Online -pääikkunan alaosassa näkyvät Norton Online Family -kirjautumisvaihtoehdot. Norton Online Family tarjoaa kehittyneet välineet lapsen verkkotoimintojen valvomiseen.

Voit käyttää Norton 360 Online -pääikkunan alaosassa olevaa linkkiä ja luoda tilin Norton Online Family -palveluun.

Kun olet luonut tilin, voit kirjautua tilille Norton 360 Online -pääikkunan alaosasta ja tarkastella lasten verkon käyttöä. Norton 360 Online -pääikkunan alaosassa näkyy tietoja, kuten lapsesi viimeisin hakusana ja viimeisimmät hälytykset. Kun olet kirjautunut palveluun, voit käyttää Norton 360 Online -pääikkunan alaosassa olevaa Tiedonhaku -toimintoa ja tarkastella Norton Online Family -verkkosivustolla olevia lisätietoja.

Safe Web

Tarkista verkkosivuston turvallisuus.

Jotkin Norton 360 Online -versiot eivät sisällä tätä toimintoa. Tällaisissa tapauksissa toimintoa ei välttämättä voi käyttää.

Kun pääikkunan Safe Web -kuvaketta napsautetaan, Norton 360 Online -pääikkunan alaosassa näkyvät Norton Safe Web -vaihtoehdot.

Norton 360 Online -pääikkunan alaosassa olevalla Tarkista sivusto -toiminnolla voit analysoida niiden verkkosivustojen turvallisuuden, joilla haluat vierailla. Kun verkkosivuston osoite kirjoitetaan tekstikenttään ja Tarkista sivusto -painiketta napsautetaan, Symantecin tekemä verkkosivun luokitus tulee näkyviin.

Norton 360 Online -pääikkunan alaosassa olevalla Tarkastele äskettäisiä Norton Safe Web -tapahtumia -toiminnolla voi myös tarkastella haitallisten sivustojen ja URL-osoitteiden uusia Norton Safe Web -tilastoja. Voit myös tarkastella luetteloa uusista vahingollisista verkko-osoitteista.

Aktivoinnin tila ilmestyy pääikkunan alaosaan, kunnes aktivoit palvelun. Voit käyttää tätä Aktivoi nyt -vaihtoehtoa Norton-palvelun aktivointiin.

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman tilasta

Suojaustilan ilmaisimiin reagoiminen

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7270714_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/10/2011