Norton Bootable Recovery Tool -työkalun käyttäminen

Yleiskatsaus

• Norton Bootable Recovery Tool on Norton AntiVirus-, Norton Internet Security- ja Norton 360 -asiakkaille ilmainen pelastustyökalu. Työkalua voidaan käyttää tietokoneen palauttamiseksi toimintatilaan. Norton Bootable Recovery Tool -työkalua voidaan käyttää uhkien tarkistamiseen ja korjaamiseen, jos Norton-tuotteiden asennuksessa on ongelmia tietokoneella olevan virustartunnan takia. Norton Bootable Recovery Tool -työkalua voidaan käyttää myös virustarkistuksen suorittamiseen Windowsin esiasennusympäristössä. Ohjatun toiminnon monipuolisuuden ansiosta palautustyökalu voidaan tallentaa DVD-levylle, siitä voidaan luoda ISO-levykuva tai se voidaan kopioida USB-laitteelle.

Ominaisuudet

• Sellaisten tartunnan saaneiden järjestelmätiedostojen korjaaminen, joita ei voida poistaa Windows-ympäristössä:

Norton-tietoturvatuotteen asennus epäonnistuu, koska tietokoneessa on crimeware-tartunta. Tällaisessa tapauksessa Norton Bootable Recovery Tool mahdollistaa tietokoneen käynnistämisen DVD-levyn tai USB-avaimen avulla, jolloin voit poistaa ongelman aiheuttaneet uhat.

• Norton-tuotteen asennuksen epäonnistumisen aiheuttavien virustartuntojen korjaaminen

Norton Bootable Recovery Tool auttaa korjaamaan pahimmatkin tietokoneongelmat, kuten syvälle tietokoneen käyttöjärjestelmään tunkeutuneet crimeware-tartunnat, joiden poistamiseen vaaditaan erikoistyökaluja.

Norton Bootable Recovery Toolin avulla voidaan

• luoda mukautettuja palautustallennusvälineitä (DVD tai USB), ennen kuin järjestelmään on tunkeutunut uhka

• palauttaa tietokone normaaliin toimintatilaan, kun virustartunta on niin vakava, että tietokone ei käynnisty.

• USB-avaintuki:

Norton Bootable Recovery Toolin ohjatun toiminnon avulla voidaan luoda käynnistettävä työkalu jopa USB-laitteelle. Sen avulla voidaan myös päivittää Norton Bootable Recovery Tool -työkalun virusmääritykset USB-avaimessa. Jos työkalu yritetään asentaa USB-laitteelle, kaikki laitteella olevat tiedot katoavat. Jos työkalua halutaan käyttää USB-avaimelta, käynnistysjakson on oltava määritettynä USB-laitteelle tietokoneen BIOS-asetuksista.

• ISO-tiedostotuki työkalun käyttämiseksi näennäistietokoneelta:

Norton Bootable Recovery Tool -työkalusta voidaan luoda ISO-tiedosto. ISO-tiedoston voi kopioida DVD-levylle, jota voidaan käyttää palautuslevynä millä tahansa tietokoneella. ISO-tiedoston avulla voidaan myös osoittaa mihin tahansa näennäistietokoneeseen virtuaalisena DVD-levynä. Työkalun mukana tulee kokoelma verkkokortti- ja tallennusohjaimia. Ohjaimia voidaan lisätä valitsemalla Lisää ohjaimia. Jos et halua sisällyttää mukautettuun Norton Bootable Recovery Tool -työkaluun lisäohjaimia, käytä työkalun luomiseen oletusasetuksia.

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v72380776_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 13/10/2014