Norton Bootable Recovery Tool -työkalun käyttö

Yleiskatsaus

• Norton Bootable Recovery Tool on ilmainen palautustyökalu. Työkalun avulla tietokoneen voi palauttaa normaaliin toimintatilaan, kun virustartunta on niin vakava, että tietokone ei käynnisty. Norton Bootable Recovery Tool -työkalua voidaan käyttää myös uhkien tarkistamiseen ja korjaamiseen, jos Norton-tuotteiden asennuksessa tai käytössä on ongelmia tietokoneella olevan virustartunnan takia. Käyttäjän on ladattava ISO-näköistiedosto ja luotava käynnistämistä varten DVD- tai USB-palautustallennusväline.

Ominaisuudet

• Norton-tuotteen asennuksen tai käynnistyksen epäonnistumisen aiheuttavien virustartuntojen korjaaminen:

Norton-tietoturvatuotteen asennus epäonnistuu, koska tietokoneessa on crimeware-tartunta. Tässä tapauksessa Norton Bootable Recovery Tool mahdollistaa tietokoneen käynnistämisen DVD-levyn tai USB-laitteen avulla, jolloin voit poistaa ongelman aiheuttaneet uhat.

• Sellaisten tartunnan saaneiden järjestelmätiedostojen korjaaminen, joita ei voida poistaa Windows-ympäristössä:

Nortonin käynnistettävä palautustyökalu auttaa korjaamaan pahimmatkin tietokoneongelmat, kuten syvälle tietokoneen käyttöjärjestelmään tunkeutuneet crimeware-tartunnat, joiden poistamiseen vaaditaan erikoistyökaluja.

• Tuki USB-laitteelle:

Käynnistettävä työkalu voidaan luoda myös USB-laitteelle. Kun yrität luoda käynnistettävän USB-laitteen, kaikki laitteella olevat tiedot katoavat. Jos työkalua halutaan käyttää USB-laitteelta, käynnistysjakson on oltava määritettynä USB-laitteelle tietokoneen BIOS-asetuksista.

USB-laitteella on oltava vähintään 1 Gt vapaa tilaa palautustallennusvälineen luomista varten.

Norton Power Eraser -tarkistuksen suorittaminen ei ole tällä hetkellä käytettävissä tässä Norton Bootable Recovery Tool -versiossa.

Norton Bootable Recovery Tool -työkalun lataaminen

Lataa Norton Bootable Recovery Toolin ISO-tiedosto tietokoneelle, joka ei ole saanut tartuntaa.

1. Siirry Norton Bootable Recovery Tool -sivulle.

2. Valitse Lataa.

3. Lataa ja tallenna Norton Bootable Recovery Toolin ISO-tiedosto seuraamalla näytölle tulevia ohjeita.

4. Luo ladatusta ISO-tiedostosta käynnistettävä DVD- tai USB-palautustietoväline.

Tee tarpeen mukaan jokin seuraavista toimista:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v72380755_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 30/08/2017