Norton Management

Norton Management -palvelun käyttöopas

Yleiskatsaus

• Norton Management -portaalia voidaan käyttää Norton Management -pienohjelman avulla. Norton Management -verkkosivustolla voidaan hallita kaikkia yhteensopivia Norton-tuotteita yhdestä sijainnista. Norton Management rekisteröi Norton Account -tilisi avulla Norton-tuotteen sekä tietokoneen, jolla se on asennettuna.

Norton Management -sovelluksen avulla on helppo varmistaa, että kaikki tietokoneesi pysyvät suojattuina. Voit tarkastella laitteesi tilaa, korjata yleisimpiä ongelmia, tarkastella ja uudistaa tilauksiasi sekä ladata ja asentaa Norton-tuotteita ja tuotepäivityksiä - kaikki tämä etänä yhdestä verkkosijainnista.

Ota Norton Management käyttöön noudattamalla seuraavia ohjeita:

• Lataa ja asenna Norton Management Agent.

• Nimeä laitteesi.

• Luo uusi Norton Account -tili tai kirjaudu tilillesi.

Norton Management -sovellus voidaan määrittää myös Norton-tuotteen ikkunassa.

Ominaisuudet

1. Tuotepäivitykset:

Norton Management -käyttöliittymässä voidaan tarkastella kaikkia rekisteröityjä tietokoneita, joilla on asennettuna Norton-tuote. Norton Management tulee olla asennettuna niille tietokoneille, joita halutaan valvoa.

Rekisteröidyn tietokoneen Norton Management Agentista noudetaan Norton-tuotteen tila, joka näytetään kotisivulla. Rekisteröidyn Norton-tuotteen tilan muutoksista tulee välittömästi ilmoitus Norton Management -palvelimelle. Jos rekisteröity tietokone ei ole päällä tai yhteydessä verkkoon, tila näkyy yhteydettömänä.

2. Asennusten hallinta:

Yksinkertaisen sovelluksen avulla voit lisätä tai poistaa tietokoneen tai nimetä sen uudelleen. Norton Management -sovelluksen avulla voit etävalvoa Norton-tuotteesi tilaa ja korjata siihen liittyviä ongelmia. Uudista Norton-käyttöoikeutesi tai osta uusi Norton-tuote verkkokaupasta. Asenna Norton-tuote tai poista tuotteen asennus toiselta tietokoneelta.

3. Tilauksen uudistaminen:

Norton Management -palvelin lähettää Norton Account -tilillesi sähköposti-ilmoituksen jokaisesta toiminnosta, jonka suoritat Norton Management -portaalissa. Palvelin lähettää ilmoituksen Norton Account -sähköpostiosoitteeseen myös havaitessaan tuotteen tilan muuttumisen punaiseksi tai keltaiseksi.

Voit uudistaa Norton-käyttöoikeutesi tai ostaa uuden Norton-tuotteen Norton Management -portaalissa.