Varmuuskopiointi ja palautus

Yleiskatsaus

• Varmuuskopioinnin avulla tärkeät tiedot pysyvät tallessa onnettomuuden varalta. Norton 360 -palvelun Varmuuskopiointi ja palautus -toiminnon avulla tiedostot voidaan tallentaa suojattuun verkkotallennussijaintiin. Tiedostot voidaan palauttaa kirjautumalla verkkosijaintiin, vaikka tietokone kaatuisi. Norton 360 tekee ikimuistoisten valokuvien, lempikappaleiden, arvokkaiden talousasiakirjojen ja muiden tärkeiden tietojen varmuuskopioinnista helppoa. Varmuuskopioinnin ajoituksen avulla voidaan määrittää varmuuskopiosarjoja eri tiedostotyypeille.

Varmuuskopioinnin suorittaminen manuaalisesti antaa vapautta. Etävarmuuskopioiden määrittäminen ja käyttö eri tietokoneilla auttaa huomattavasti. Sen ansiosta voit liikkua kodin ja työpaikan välillä ilman, että sinun tarvitsee kuljettaa mukanasi tärkeiden tiedostojen kopioita. Yksilöllisten varmuuskopiosarjojen avulla voidaan määrittää erilaisia profiileja erityyppisten tiedostojen varmuuskopiointiin.

Varmuuskopiomoduulissa voidaan

• määrittää yksilöllisiä varmuuskopiosarjoja

• tarkastella kunkin varmuuskopiosarjan tietoja

• valita tarkoitusta parhaiten palveleva tallennussijainti

• palauttaa kaikki aiemmin varmuuskopioidut tiedostot tai yksittäisiä tiedostoja

• kirjautua suojattuun verkko-osoitteeseen varmuuskopioitujen tietojen käyttämiseksi ja palauttamiseksi.

Ominaisuudet

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v72380670_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 12/02/2016