Muut tuotteet

Norton -tuoteoppaat

Norton-työkalurivi

Suojaa henkilökohtaiset ja pankkitietosi väärinkäyttöyrityksiltä, kun selaat verkkoa, käytät verkkopankkia tai teet verkko-ostoksia.

Lisätietoja >>

Norton Bootable Recovery Tool -työkalun käyttäminen

Jos haittaohjelma onnistuu tunkeutumaan käyttöjärjestelmään, sen poistamiseen vaaditaan erityistoimenpiteitä. Norton Bootable Recovery Tool -työkalun avulla tietokone voidaan käynnistää turvallisessa tilassa.

Lisätietoja >>

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v72380648_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 12/02/2016