Norton-työkalurivi

Yleiskatsaus

• Norton-työkalurivi on tehokas sovellus, jonka avulla suojaat salasanasi ja pankkitietosi sekä itsesi verkkorikollisuudelta. Säästyt toistelemasta samoja tietoja eri verkkosivustoille, sillä työkalurivi mahdollistaa kirjautumistietojesi tallentamisen. Tallennetut kirjautumistiedot täytetään automaattisesti aina, kun tarvitset niitä. Norton Identity Safe -sovellus suojaa arkaluontoiset tietosi ja pitää verkko-ostostapahtumasi turvallisina.

Ominaisuudet

• Suojaa henkilökohtaiset ja pankkitietosi väärinkäyttöyrityksiltä, kun selaat verkkoa, käytät verkkopankkia tai teet verkko-ostoksia.

Norton-työkalurivi ja Identity Safe asennetaan Norton Internet Security -sovelluksen mukana, ja suojaus astuu voimaan välittömästi. Identity Safe ja sen salasanojen hallinta ja verkkolomakkeiden täyttäminen voidaan ottaa käyttöön siirtymällä mille tahansa verkkosivulle, joka pyytää sisäänkirjautumista ja salasanaa, jolloin Identity Safe pyytää luomaan varaston. Identity Safe voidaan ottaa käyttöön myös siirtymällä tuotteeseen ja luomalla varasto.

• Suojaus tietojen kalastelulta:

Nyt voit selata internetiä ja tehdä verkko-ostoksia huoletta, sillä suojaus tietojen kalastelulta pitää sinut poissa petollisilta sivustoilta. Norton-työkalurivillä näkyy verkkosivun tietoturvataso punaisella, jos sivusto on epäilyttävä, tai vihreällä, jos sivusto on turvallinen.

• Selaamista nopeuttavat tallennetut kirjautumistiedot:

Identity Safe tallentaa kaikki käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, kun vierailet lempisivustoillasi. Enää sinun ei tarvitse muistaa kirjautumistietojasi - voit vain kirjautua Norton Identity Safe -sovellukseen, joka täyttää kirjautumistietosi vierailemillesi sivustoille automaattisesti. Voit kirjautua suosikkisivustollesi yhdellä Norton-työkalurivissä olevan Identity Safe -pudotusvalikossa olevan tilin napsautuksella.

• Salattu henkilökohtaisten tietojen säilytys:

Identity Safe tallentaa ja salaa henkilökohtaiset tietosi, kuten luottokorttitiedot, tilinumerot ja yhteystiedot, jotta voit käyttää niitä helposti. Tämä tietovarasto on salattu ja suojattu salasanalla, jotta vain sinä voit käyttää sitä.

• Aikaa säästävä automaattinen lomakkeiden täyttö:

Identity Safe täyttää luvallasi salasanasi ja henkilökohtaiset tietosi verkkolomakkeiden kenttiin automaattisesti. Tämän palvelun ansiosta verkkopankin käyttö, verkko-ostosten tekeminen ja verkon selaaminen käy vaivattomasti, ja samalla tietosi pysyvät suojassa näppäinten painallukset muistavilta vakoiluohjelmilta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v72380606_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 12/02/2016