Verkkovaraston palauttaminen

Norton Identity Safe sallii Identity Safe -salasanan vaihtamisen, jos käytät Norton Account -tilisi kirjautumistietoja ja unohdat salasanasi. Kun verkkovarasto palautetaan, kaikki Identity Safe -tiedot poistetaan lopullisesti.

Verkkovaraston palauttaminen

1. Käynnistä selain ja siirry osoitteeseen https://identitysafe.norton.com

2. Valitse Lataa ja lataa Norton Identity Safen asetukset.

3. Kaksoisnapsauta ladattua Norton Identity Safe -tiedostoa.

4. Valitse Suorita.

5. Napsauta asennusikkunassa Hyväksy ja asenna ja jatka Norton Identity Safen asentamista järjestelmään.

Käyttämällä Norton Community Watch -toimintoa autat parantamaan Symantecin kykyä torjua tietoturvariskejä ja -uhkia. Liity Norton Community Watch -palveluun valitsemalla ikkunan alaosassa Haluan liittyä Norton Community Watch -palveluun.

6. Kirjoita Kirjaudu sisään Norton Account -tiliin -ikkunaan sähköpostiosoite, jota käytit luodessasi Norton Account -tilisi.

7. Valitse Seuraava.

8. Anna Norton Account -tilisi salasana Kirjaudu Norton Account -tiliisi -ikkunassa ja valitse Kirjaudu sisään.

9. Valitse Poista verkkovaraston lukitus -ikkunasta Luo uusi varasto.

10. Napsauta Palauta verkkovarasto -ikkunasta Palauta Identity Safe.

11. Anna Palauta verkkovarasto -ikkunassa sen Norton Account -tilin salasana, johon liitetyn verkkovaraston haluat palauttaa.

Norton Account -tiliin liitetty sähköpostiosoite näkyy sähköpostiosoitekentässä.

12. Valitse vahvistusikkunasta Ok.

Norton Identity Safe sallii väärän salasanan kirjoittamisen kolmesti. Jos yrityksesi epäonnistuvat, Norton Identity Safe antaa sinulle mahdollisuuden palauttaa Identity Safe Vaikeuksia sisäänkirjautumisessa? -ikkunassa. Jos palautat Identity Safen, menetät kaikki tallentamasi Identity Safe -tiedot, kuten kirjautumistiedot, kortit ja muistiinpanot. Et voi palauttaa Identity Safen salasanaa, jos unohdat sen. Voit ainoastaan palauttaa Identity Safen alkutilaan, jolloin kaikki tallentamasi tiedot poistetaan.

Jos unohdat verkkovaraston Identity Safe -salasanan, sinun tulee antaa Norton Account -tilin kirjautumistiedot Identity Safen palauttamiseksi.

Verkkovaraston luominen Nortonin tietoturvatuotteessa

Identity Safen salasanan muuttaminen

Tietoja salasanoista ja suojauksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71887131_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/07/2012