Vahvat salasanat

Jotta henkilökohtaiset tietosi pysyvät suojattuina, valitse verkkovarastollesi vahvat salasanat. Kun valitset varastollesi vahvat salasanat, tietoturvariski pienenee ja estät hakkereita pääsemästä käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi kuten luottokorttitietoihisi.

Hyvin määritetyllä salasanalla on seuraavat ominaisuudet:

• Vähintään kahdeksan kirjainta

• Vähintään yksi iso kirjain

• Vähintään yksi pieni kirjain

• Vähintään kaksi numeroa (0 - 9)

• Vähintään yksi ei-aakkosnumeerinen merkki (esimerkiksi * > & $ %)

• Verkkovaraston salasana ei saa olla sama kuin Norton-tilisi käyttäjätunnus tai salasana.

Pitkä salasana on lyhyttä turvallisempi. Salasanan turvallisuuden vuoksi se tulisi vaihtaa säännöllisesti.

Kirjautumistietojen muokkaaminen tai poistaminen