Vaihda maa tai alue

Vaihda maa tai alue Verkkolomakkeiden täyttäminen on kielisidonnaista. Maa/Alue -kentässä näkyy oletusarvo alueesi mukaan. Sinun tulee vaihtaa aluettasi ja luoda uusi kortti, ennen kuin voit täyttää lomakkeita web-sivustolla, joka käyttää eri aluetta.

Voit vaihtaa tallentamiesi Identity Safe -korttien maata tai aluetta. Voit valita Kortin muokkaaminen -toiminnon Henkilötietokortin muokkaaminen -ikkunassa, kun haluat vaihtaa tietyn kortin maan tai alueen.

Lompakon lisääminen

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71853925_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013