Uusi kirjautuminen

Voit lisätä kirjautumistiedot manuaalisesti verkkosivustolle Identity Safen Muokkaa kirjautumistietoja -ikkunassa. Voit lisätä kirjautumistiedot manuaalisesti Luo uudet kirjautumistiedot -valinnalla Muokkaa kirjautumistietoja -ikkunassa.

Jos haluat lisätä kirjautumistiedot verkkosivustolle, kirjoita Uusi kirjautuminen -valintaikkunaan sen sivun URL-osoite, jolla haluat käyttää kyseisiä kirjautumistietoja.

Varmista, että lisäät sivuston nimen eteen etuliitteen http://.

Uusi kirjautuminen -valintaikkunassa näkyy oletuksena https://-alkuinen URL-osoite. Voit korvata tämän URL-osoitteen haluamallasi osoitteella.

Kun olet kirjoittanut URL-osoitteen, Identity Safe kehottaa sinua antamaan kirjautumisen yhteydessä käytettävän käyttäjätunnuksen ja salasanan. Voit lisätä kirjautumisen manuaalisesti, jos annat sitä varten käyttäjänimen. Jos et lisää käyttäjänimeä, Identity Safe ei tallenna antamaasi URL-osoitetta tai kirjautumisnimeä.

Kirjautumistietojen muokkaaminen tai poistaminen

Kirjautumistietojen tallentaminen

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71853477_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013