Palauta verkkovarasto

Norton Identity Safe sallii Identity Safe -salasanan vaihtamisen, jos käytät Norton Account -tilisi kirjautumistietoja ja unohdat salasanasi. Jos palautat Identity Safen, menetät kaikki tallentamasi Identity Safe -tiedot, kuten kirjautumistiedot, kortit ja muistiinpanot. Et voi palauttaa Identity Safen salasanaa, jos unohdat sen. Voit ainoastaan palauttaa Identity Safen alkutilaan, jolloin kaikki tallentamasi tiedot poistetaan.

Et voi palauttaa Identity Safen salasanaa, jos unohdat sen. Voit ainoastaan palauttaa Identity Safen alkutilaan ja tallentaa tietosi uudestaan.

Palauta verkkovarasto -ikkunassa voit käyttää seuraavia vaihtoehtoja:

Sähköpostiosoite

Voit antaa Norton Account -tiliisi liitetyn sähköpostiosoitteen.

Salasana

Voit antaa uuden Norton Account -tilisi salasanan.

Palauta

Voit palauttaa Norton-tiliisi liitetyn verkkovaraston.

Norton Identity Safe sallii väärän salasanan kirjoittamisen kolmesti. Jos yrityksesi epäonnistuvat, Norton Identity Safe antaa sinulle mahdollisuuden palauttaa Identity Safe. Jos palautat Identity Safen, menetät kaikki tallentamasi Identity Safe -tiedot, kuten kirjautumistiedot, kortit ja muistiinpanot. Et voi palauttaa Identity Safen salasanaa, jos unohdat sen. Voit ainoastaan palauttaa Identity Safen alkutilaan, jolloin kaikki tallentamasi tiedot poistetaan.

Tietoja Norton Identity Safe -verkkovarastosta

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71682558_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013