Huijaussivusto

Avamasi verkkosivusto on tunnettu vilpillinen verkkosivusto. Symantec on analysoinut verkkosivuston ja havainnut, että se on joko vilpillinen tai tunnettu huijaussivusto. Symantec suosittelee, että suojaat itseäsi rikolliselta toiminnalta etkä avaa tätä sivustoa.

Jos pidät tämän sivuston arviointia vääränä, voit raportoida sen Symantecille analyysia varten. Voit lähettää verkkosivuston arvioitavaksi. Voit lähettää verkkosivuston valitsemalla Raportoi sivusto -valinnan Norton-työkaluriviltä.

Valitsemalla Täysi raportti -vaihtoehdon saat lisätietoa tästä verkkosivusta. Voit myös antaa tämän linkin välityksellä palautetta tästä verkkosivustosta ja lukea muiden Norton-käyttäjien arvioita.

Tietoja verkkosuojauksesta

Verkkohaut Norton Safe Search -toiminnolla

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71682549_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013