Nortonin suojaama

Symantec analysoi tämän verkkosivuston ja totesi, että se on VeriSign-vahvistettu. Sivustolla on VeriSignin antama Secure Sockets Layer (SSL) -sertifikaatti ja sivuilla on turvallista vierailla. Symantec luokittelee VeriSignin luottamat ostossivustot Nortonin suojaamiksi verkkosivustoiksi.

Sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunassa näkyy käyttämiesi verkkosivustojen mahdollisesti sisältämien tietokoneuhkien, identiteettiuhkien, häiritsevyystekijöiden ja sähköistä kaupankäyntiä koskevien tietoturvauhkien lukumäärät. Lisäksi ikkuna tarjoaa ostosturvallisuutta koskevaa tietoa verkkosivustoista, joilla tapahtuu verkkomaksutapahtumia.

Ostoturvallisuutta koskevat tiedot sisältävät tietoja verkkosivuston tapahtumien suojauksesta ja tietosuojasta. Tämän lisäksi Sivuston turvallisuus -ponnahdusikkuna kertoo, onko verkkokauppojen liiketoiminta laillista.

Sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunassa näkyy yhteenveto seuraavista:

Tietokoneuhat

Kertoo kyseisellä verkkosivustolla olevien tietokoneuhkien (esimerkiksi virusten, troijalaisten tai matojen) kokonaismäärän. Jos vierailet verkkosivustoilla, joilla on tietokoneuhkia, tietokoneesi saattaa saada tartunnan.

Identiteettiuhat

Kertoo kyseisellä verkkosivustolla olevien identiteettiuhkien (esimerkiksi virusten, troijalaisten, matojen tai näppäintallennusohjelmien) kokonaismäärän. Identiteettiuhat varastavat henkilökohtaisia tietoja, kuten luottokorttitietoja tai salasanoja.

Häiritsevyystekijät

Kertoo kyseisellä verkkosivustolla olevien kiusantekijöiden (esim. jäljitysohjelmat, ponnahdusikkunat, hakkerointiohjelmat, pilailuohjelmat ja muut harhaanjohtavat sovellukset) kokonaismäärän.

Häiritsevyystekijät voivat tietämättäsi asentaa tietokoneelle ohjelmia, joita et halua.

Sähköistä kaupankäyntiä koskevat tietoturvauhat

Antaa tietoa sähköisen kaupankäynnin turvallisuudesta verkkosivustolla.

Sähköistä kaupankäyntiä koskevat tietoturvauhat -kohdan tietojen avulla saat selville seuraavat asiat ennen kuin vierailet verkkosivustolla:

• Jos verkkoyritys myy väärennettyjä tuotteita.

• Jos heidän tapansa käsitellä sinun henkilökohtaisia tietoja, kuten luottokorttitietoja, on turvallinen.

Valitsemalla Täysi raportti -vaihtoehdon saat lisätietoa tästä verkkosivusta. Voit myös antaa tämän valinnan kautta palautetta tästä verkkosivustosta ja lukea muiden Norton-käyttäjien arvioita.

Tietoja verkkosuojauksesta

Verkkohaut Norton Safe Search -toiminnolla