Salasana ja suojaus

Voit käyttää Salasana ja suojaus -ikkunaa myös seuraaviin toimintoihin:

• Muuta Identity Safen salasana.

• Identity Safen salasanan käytölle haluamasi turvallisuustason asettaminen.

Identity Safen salasana

Muuta Identity Safen salasanaa ja aseta uusi salasanavihje.

Salasanasuojaus

Määrittää Identity Safe -salasanan suojaustason.

Identity Safessa on kolme suojaustasoa Identity Safen salasanan suojaamista varten. Valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Kysy salasanaa jokaisen kirjautumisistunnon alussa.

Kysyy Identity Safen salasanaa ensimmäisellä kerralla, kun käytät Identity Safea.

Symantec suosittelee, että käytät tätä toimintoa tehdäksesi sisäänkirjautumisestasi turvallisemman.

• Kysy salasanaa ennen kirjautumistietojen täyttämistä.

Kysyy Identity Safen salasanaa jokaisessa verkkolomakkeessa ennen kirjautumisen automaattista täyttämistä.

Voit määrittää yksittäisten kirjautumisten asetukset niin, että niiden automaattinen täydennys vaatii Identity Safe -salasanan.

• Kirjaudu automaattisesti ulos Identity Safe -ohjelmasta, jos se on käyttämättä:

Kirjautuu automaattisesti ulos Identity Safesta, kun et käytä sitä tiettynä ajanjaksona. Valittavissa olevat joutoaikakatkaisun vaihtoehdot ovat 15, 30 ja 45 minuuttia.

Tämä vaihtoehto on hyödyllinen, jos tietokonetta käyttävät muutkin.

• Kysy salasanaa, kun järjestelmä palautuu keskeytystilasta

Kysyy Identity Safen salasanaa, kun järjestelmä palautuu keskeytystilasta.

Tällä asetuksella estetään Identity Safe -tietojesi väärinkäyttö vahvistamalla Identity Safen salasana aina kun järjestelmä palautuu keskeytystilasta.

Norton Identity Safe pyytää antamaan Identity Safe -salasanan ainoastaan, jos olit kirjautuneena sisään Identity Safe -varastoon silloin, kun järjestelmä siirtyi keskeytystilaan.

Sinun täytyy vahvistaa Identity Safe -salasana joka kerta, kun muutat profiilin suojaustason nykyistä alempaan suojaustasoon.

Tietoja suojausasetuksista

Lompakon lisääminen

Kirjautumistietojen muokkaaminen tai poistaminen

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71682543_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013