Tietojen ristiriita

Tietojen ristiriita -ikkuna tulee näkyviin, jos tallennat eri salasanat samalle kirjautumiselle. Kun tuot Identity Safe -tietoja siirrettävästä profiilista tai varmuuskopioidusta profiilista ja yhdistät tiedot nykyiseen varastoon, johon olet kirjautuneena, Tietojen ristiriita -ikkuna tulee näkyviin.

Tietojen ristiriita -ikkunasta näet seuraavat valinnat:

Sivusto

Näyttää sen verkkosivuston nimen, jota varten olet tallentanut kirjautumistiedot.

Käyttäjätunnus

Näyttää käyttäjänimen verkkosivustolle, jota varten olet tallentanut kirjautumistiedot.

Käytä olemassa olevaa salasanaa

Mahdollistaa olemassa olevan salasanan käytön kirjautumiselle. Voit käyttää tätä vaihtoehtoa käyttämään samaa salasanaa, jota käytit, kun tallensit kirjautumistiedot.

Käytä tuotua salasanaa

Mahdollistaa salasanan käytön, jota käytit, kun toit Identity Safe -tiedot siirrettävästä profiilista tai varmuuskopioidusta profiilista.

Näytä salasana

Mahdollistaa sen salasanan katsomisen, jonka annoit, kun tallensit ja toit kirjautumistiedot.

Käsittele jäljellä olevat<n> ristiriidat yllä olevalla valinnalla

Mahdollistaa jäljellä olevien ristiriitojen käsittelyn samalla vaihtoehdolla, jonka valitsit tässä ikkunassa.

Kirjautumistietojen muokkaaminen tai poistaminen

Kirjautumistietojen tallentaminen

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71682540_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013