Uusi kansio

Voit luoda kansioita ja ryhmitellä niihin kaikki tallentamasi verkkosivustojen kirjautumistiedot. Voit kirjoittaa haluamasi kansion nimen Anna uuden kansion nimi -kenttään.

Voit myös luoda uuden kansion valitsemalla verkkosivun yläosasta Tallenna. Kun olet valinnut Tallenna, Tallenna sivuston kirjautumistiedot -valintaruutu tulee näkyviin. Kirjoita kansion luontia varten kansion nimi Kansio -pudotusvalikkoon. Luotu kansio näkyy Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa.

Jos haluat, voit myös nimetä kansion uudelleen. Kun napsautat kansion nimeä Kirjautumiset -ruudussa, Kansion nimi -valintaikkuna tulee näkyviin Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunan oikealle puolelle. Voit kirjoittaa kansiolle uuden nimen käyttämällä tätä vaihtoehtoa. Tallenna kirjoittamasi uusi nimi valitsemalla Ota käyttöön -vaihtoehto.

Kansion nimessä ei voi käyttää seuraavia merkkejä: \ / : & * ? " < > [ ].

Voit tarkastella luotuja kansioita Identity Safe -valikossa Norton-työkalurivillä.

Kirjautumistietojen muokkaaminen tai poistaminen

Kirjautumistietojen tallentaminen

Tietoja Kirjautumisista

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71682531_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013