Henkilötietokortin muokkaaminen

Henkilötietokorttien muokkaamistoiminnolla voit hallita henkilökohtaisia tietojasi yhdessä paikassa. Henkilökohtaisia tietoja ovat esimerkiksi nimi, syntymäaika, sähköpostiosoite tai luottokorttitiedot.

Voit käyttää tietoja, jotka tallennat kortteihin, seuraavia tarkoituksia varten:

• Lomakkeiden täyttäminen.

• Voit antaa arkaluontoista tietoa ollessasi online-tilassa.

Näillä tavoilla, joilla voit lisätä tietoa näppäilemättä sitä itse, Identity Safe suojaa näppäintallennusohjelmilta, joilla varastetaan henkilötietojasi.

Jotkin verkkosivustot käyttävät lomakkeita, joissa on kentät luottokorttitiedoille ja muille henkilökohtaisille tiedoille. Norton-työkalurivin Varasto auki -valikosta voidaan käyttää Kirjautumisavustaja -toimintoa, joka täyttää luomasi kortit automaattisesti. Voit valita kortin näkyviin tulevasta pudotusvalikosta, kun valitset Kirjautumisavustaja -toiminnon, jonka avulla lomakkeet täytetään automaattisesti.

Voit täydentää, valita, tarkastella ja jäljentää minkä tahansa luomasi kortin tietoja. Voit myös poistaa kortin, jos sitä ei tarvita enää.

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

Lisää kortti

Voit luoda uuden Identity Safe -kortin.

Voit antaa haluamasi nimen kortille. Jos et anna kortille nimeä, Identity Safe antaa automaattisesti kortille nimen.

Poista lukitus

Voit poistaa salasanalla suojatun kortin lukituksen.

Identity Safe antaa lisäsuojauksen kortillesi. Et voi muokata, kopioida tai poistaa kortteja, mikäli et anna salasanaa.

Tämä vaihtoehto on näkyvissa vain, jos valitset Salasanasuojaus -vaihtoehdon uuden Identity Safe -kortin luonnin yhteydessä. Kun valitset Poista lukitus -vaihtoehdon, Vahvista Identity Safen salasana -ikkuna aukeaa. Sinun on annettava sen varaston Identify Safe -salasana, johon olet kirjautuneena, jotta voit tarkastella kortin tietoja.

Kortin muokkaaminen

Voit muokata valitsemaasi korttia.

Voit valita minkä tahansa kortin Henkilötietokortti -ikkunan vasemmasta reunasta.

Käytä ylös- tai alas-vieritysnuolta luomiesi korttien tarkastelemiseen.

Kortin kopioiminen

Voit kopioida olemassa olevan kortin tiedot.

Voit selata korttien luetteloa ja valita haluamasi kortin kopioitavaksi.

Identity Safe nimeää kortin automaattisesti nimellä Uusi kortti ja lisää nimen perään seuraavan käytettävissä olevan numeron. Jos edellinen luomasi kortti oli Uusi kortti 4, Identity Safe nimeää uuden kortin nimellä Uusi kortti 5.

Voit myös antaa haluamasi nimen kortille.

Poista kortti

Voit poistaa olemassa olevan kortin.

Identity Safe poistaa kortin pysyvästi korttien luettelosta.

Jos verkkosivustolla on lomakkeita, voit käyttää henkilötietokorttejasi Norton-työkalurivin alapuolella olevan Tarvitsetko apua? -valikkorivin avulla. Valitse tarvittava kortti tallentamiesi korttien luettelosta. Voit myös napsauttaa Kirjautumisavustaja -toimintoa ja valita kortin, johon tallennetut tiedot täytetään verkkosivustolle.

Kirjautumisavustaja -ikkunassa voit myös kopioida ja muokata valitusta kortista pakollisia kenttiä. Tärkeät tiedot, kuten salasanat, luottokortin numero ja syntymäaika, on oletusarvoisesti piilotettu. Jos haluat tarkastella ja kopioida näitä tietoja, valitse Näytä.

Symantec suosittelee, että korteista kopioidut tiedot tyhjennetään valitsemalla Tyhjennä leikepöytä.

Lompakon lisääminen

Tietoja Lompakosta

Tietoja selainasetuksista

Tietoja suojausasetuksista

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71682528_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013