Vahvista Identity Safe -salasanasi

Kun teet muutoksia tiettyihin oletusasetuksiin tai suoritat tiettyjä toimintoja, sinun täytyy antaa Identity Safe -salasana, ennen kuin voit jatkaa. Näissä tapauksissa Norton Identity Safe kehottaa antamaan nykyisen eli sen varaston Identity Safe -salasanan, johon olet kirjautuneena.

Anna nykyisen varaston salasana Anna salasana -kenttään Vahvista Identity Safen salasana -ikkunassa. Näytä salasanavihje -linkistä näet tarvittaessa vihjeen alkuperäisen asennuksen yhteydessä antamastasi salasanasta.

Seuraavissa tapauksissa sinun on annettava Identity Safen salasanasi:

• Ennen kuin täytät kirjautumistiedot.

• Kun haluat avata salasanalla suojatun henkilötietokortin lukituksen.

• Kun tietokoneesi on käyttämättä määrittelemäsi ajan.

• Kun haluat tarkastella tai muokata kirjautumisen salasanaasi Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa.

• Kun pienennät Identity Safe -salasanasi suojaustasoa Salasana ja suojaus -ikkunassa.

Norton Identity Safe -verkkovaraston luominen

Tietoja Norton Identity Safe -verkkovarastosta

Norton Identity Safe -verkkovaraston avaaminen

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71682525_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013