Virhe: "8505,129"

Ratkaise ongelma käynnistämällä tietokone uudelleen. Jos kohtaat tämän virheen jatkuvasti, sinun on tarkistettava verkon välityspalvelinasetukset ja haettava Norton Power Eraserin lisätarkistustoiminnolla mahdollisesti ei-toivottuja sovelluksia.

VAIHE 1

Verkon välityspalvelinasetusten tarkistaminen

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

inetcpl.cpl

Tietokoneelle avautuu Internet-ominaisuudet -ikkuna.

3. Valitse Yhteydet -välilehdeltä Lähiverkon asetukset.

4. Tarkista Lähiverkon asetukset -ikkunan Välityspalvelin -kohdasta, ettei valintaruutuja ole valittu.

5. Jos Välityspalvelin-kohdassa on merkintöjä, poista valinta ruuduista ja valitse Automaattinen asetusten haku.

Tuntematon välityspalvelinosoite saattaa olla mahdollisen uhan tai ei-toivotun sovelluksen merkki. Sinun on suoritettava tietokoneen lisätarkistus Norton Power Eraserilla.

6. Valitse OK.

7. Napsauta Käytä. Napsauta OK.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Verkkoyhteysasetuksien määrittäminen (Windows)

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita Suorita -valintaikkunaan seuraava teksti ja valitse OK :

ncpa.cpl

3. Napsauta aktiivista verkkosovitinta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.

Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

4. Valitse Verkkoyhteyden ominaisuudet -ikkunan Tämä yhteys käyttää seuraavia kohteita -kohdasta Internet-protokolla (TCP/IP) tai Internet-protokolla versio 4 (TCP/IPv4).

5. Valitse Ominaisuudet.

6. Määritä DNS-palvelinasetukset valitsemalla Käytä seuraavia DNS-palvelinten osoitteita.

7. Kirjoita Ensisijainen DNS-palvelin- ja Vaihtoehtoinen DNS-palvelin -kenttiin kaksi Norton ConnectSafe -IP-osoitetta.

Suositeltu DNS: 199.85.126.10

Vaihtoehtoinen DNS: 199.85.127.10

8. Valitse Internet-protokollan (TCP/IP) ominaisuusikkunassa OK.

9. Valitse OK.

Jos ongelma ei ratkea, suorita virustarkistus Norton Power Eraser -työkalulla vaiheessa 3.

VAIHE 3

Norton Power Eraser -tarkistuksen suorittaminen - Ei-toivottujen sovellusten tarkistus

1. Lataa Norton Power Eraser.

2. Valitse Tallenna.

3. Valitse sijainniksi Työpöytä ja napsauta Tallenna.

4. Suorita Norton Power Eraser kaksoisnapsauttamalla NPE.exe -tiedostoa.

Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

5. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

6. Napsauta Norton Power Eraser -ikkunasta Ei-toivottujen sovellusten tarkistus -kuvaketta.

Kun Norton Power Eraser saa tarkistuksen valmiiksi, tarkistuksen tulokset tulevat näkyviin Ei-toivottujen sovellusten tarkistus valmis -ikkunaan.

7. Valitse Ei-toivottujen sovellusten tarkistus valmis -ikkunassa näkyvän ei-toivotun sovelluksen tai työkalurivin vierestä Poista.

8. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

9. Kun asennuksen poistaminen on suoritettu, käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma ei ratkea, kannattaa poistaa ei-toivotut työkalurivit, joita tietokoneelle on saattanut asentua tiettyjen ilmaisohjelmien mukana. Jos haluat lisätietoa tällaisten selaimenkaappausohjelmien poistamisesta, lue artikkeli Ei-toivottujen työkalurivien poistaminen tietokoneelta.

Entä jos tämä ohje ei auttanut?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71552856_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 29/05/2017