Norton Power Eraserin aiemman korjausistunnon peruuttaminen käyttöjärjestelmien välisellä peruutustoiminnolla

Joskus tartunnan saaneet tiedostot saattavat olla tietokoneen käynnistämiseen tarvittavia Windows-tiedostoja. Norton Power Eraser voi tästä huolimatta havaita ja korjata tartunnan saaneen Windows-tiedoston. Windows-tiedoston muokkaaminen tai korjaaminen saattaa kuitenkin estää tietokoneen käynnistämisen.

Jos tietokoneen käynnistäminen ei onnistu kun tietokoneelta on poistettu uhka Norton Power Eraseria käyttämällä, korjausistunto saattaa olla tarpeen peruuttaa. Norton Power Eraserissa on käyttöjärjestelmien välinen peruutustoiminto, joka voi peruuttaa korjausistunnon käynnistämällä tietokoneen jossakin toisessa käyttöjärjestelmässä.

Jos tietokoneelle on asennettu useita käyttöjärjestelmiä ja jos eri käyttöjärjestelmien käynnistäminen on sallittu, voit kirjautua tietokoneelle toiseen käyttöjärjestelmään. Käynnistä sen jälkeen Norton Power Eraser tässä käyttöjärjestelmässä ja käytä käyttöjärjestelmien välistä peruutustoimintoa.

Aiemman korjausistunnon peruuttaminen käyttöjärjestelmien välisellä peruutustoiminnolla

1. Käynnistä tietokone toisessa käyttöjärjestelmässä.

2. Siirry Norton Power Eraser -työkalun tallennussijaintiin ja käynnistä NPE.exe -tiedosto napsauttamalla sitä.

3. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

4. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset.

5. Valitse Ota käynnistysvaihtoehtojen tarkistus käyttöön ja napsauta sitten OK.

6. Valitse Kumoa edellinen korjaus.

Norton Power Eraser hakee ja näyttää kaikki korjausistunnot, jotka nykyisessä käyttöjärjestelmässä ja muissa vaihtoehtoisissa käyttöjärjestelmissä on suoritettu.

7. Valitse käyttöjärjestelmän ja käyttäjän yhdistelmä luettelosta.

8. Valitse peruutettava korjausistunto ja napsauta Seuraava.

Jos vaihtoehtoisen käyttöjärjestelmän käynnistäminen epäonnistuu, käyttöjärjestelmä näkyy korjausistunnon kohdalla kohdekäyttöjärjestelmänä.

9. Tarkista valitsemassasi korjausistunnossa suoritetut korjaukset. Valitse tiedostot, jotka haluat palauttaa, ja napsauta Peruuta.

10. Jos Norton Power Eraser pyytää käynnistämään tietokoneen uudelleen, valitse Käynnistä uudelleen.

11. Norton Power Eraser näyttää luettelon palautetuista tiedostoista. Napsauta Valmis.

Muita Norton Power Eraser -toimintoja:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71393252_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 18/08/2017