Laitteen sijaintitarkistuksen tiheyden muuttaminen

Voit muuttaa laitteesi sijaintitarkistuksen tiheyttä milloin tahansa. Oletusarvoisesti tarkistustiheys on 1 tunti. Voit asettaa tarkistustiheydeksi 3, 6, 12 tai 24 tuntia.

Laitteen sijaintitarkistuksen tiheyden muuttaminen

1. Kirjaudu Norton Anti-Theft -sivustoon.

2. Napsauta vasemmassa ruudussa Omat laitteet -kohdassa sen laitteen nimeä, jonka sijaintitarkistuksen tiheyttä haluat muuttaa.

3. Valitse Tarkistustiheys -valikosta sijainnin tarkistustiheys, jonka haluat asettaa laitteelle.

Tietoja laitteiden hallinnasta

Laitteen sijainnin tarkastelu

Laitteen sijainnin päivittäminen Norton Anti-Theft -verkkosivuston kautta

Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71355278_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013