Virhe: "Norton AntiVirus Auto-Protect -toiminto ei voinut ladata tarkistusmoduulia. Suorita LiveUpdate…" Mac-tietokoneella

Ongelma voidaan ratkaista poistamalla Norton-tuotteen asennus RemoveNortonMacFiles-työkalulla ja asentamalla tuote sen jälkeen uudelleen.

VAIHE 1

RemoveNortonMacFiles-työkalun lataaminen ja suorittaminen ylläpitäjänä

RemoveNortonMacFiles poistaa kaikki Norton-asennusohjelmien luomat kansiot ja kaikki näiden kansioiden sisältämät tiedostot, mukaan luettuina kaikki käyttäjän luomat tiedostot.

1. Lataa tiedosto RemoveNortonMacFiles.zip.

2. Valitse Dockissa Finder -kuvake .

3. Valitse Finder -ikkunan vasemman ruudun Suosikit -kohdasta Lataukset.

4. Tee jokin seuraavista:

• Jos latasit tiedoston Safari-selaimella, avaa RemoveNortonMacFiles -kansio.

• Jos latasit tiedoston Mozilla Firefox- tai Google Chrome -selaimella, laajenna RemoveNortoncMacFiles.zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä ja avaa sitten RemoveNortonMacFiles -kansio.

5. Ctrl-osoita RemoveNortonMacFiles -kansiossa RemoveNortonMacFiles.command -tiedostoa ja valitse sitten Avaa apissa > Pääte (oletus).

Työkalun suorittamiseksi sinun on kirjauduttava ylläpitäjän tilillä käyttämällä salasanaa, joka ei ole tyhjä.

6. Tee jokin seuraavista:

• Jos et ole poistanut Norton-sovellusta macOS 10.15.x -käyttöjärjestelmästä tai sitä uudemmasta, Pääte -ikkunassa näytetään viesti, joka kehottaa vetämään ja pudottamaan Nortonin Apit-kansiosta roskakoriin. Siirry vaiheeseen 7.

• Jos käyttöjärjestelmäsi on macOS 10.14.x tai sitä vanhempi tai jos olet poistanut Nortonin macOS 10.15.x -käyttöjärjestelmästä tai sitä uudemmasta, siirry vaiheeseen 13.

7. Paina Pääte -ikkunassa rivinvaihtonäppäintä, jolloin Finderin Apit -kansio avautuu.

8. Valitse Apit -kansiosta Norton-sovellus ja vedä ja pudota se roskakoriin.

9. Kirjoita pyydettäessä ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse OK.

10. Valitse Norton-asennusohjelman ikkunassa Poista asennus.

11. Kirjoita pyydettäessä ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse Asenna aputyökalu.

12. Kun Nortonin asennus on poistettu, suorita uudelleen RemoveNortonMacFiles.command -tiedosto Päätteessä.

Lisätietoja saat vaiheen 5 ohjeista edeltä.

13. Kirjoita Pääte -ikkunassa ylläpitäjän salasana ja paina rivinvaihtonäppäintä.

Salasanaa kirjoittaessasi merkit eivät tule näkyviin.

14. Jos haluat poistaa kaikki Norton-tiedostot ja -kansiot, kirjoita 1.

Jos haluat poistua RemoveNortonMacFiles-ohjelmasta poistamatta tiedostoja, kirjoita 2.

15. Paina rivinvaihtonäppäintä.

RemoveNortonMacFiles-työkalu poistaa kaikki Norton-tiedostot.

16. Kun RemoveNortonMacFiles-työkalu on poistanut Norton-tiedostot, käynnistä Mac-tietokone uudelleen kirjoittamalla Pääte -ikkunassa y ja painamalla rivinvaihtonäppäintä.

Muista tallentaa muissa ohjelmissa avoinna olevat tiedostot ennen kuin painat rivinvaihtonäppäintä.

VAIHE 2

Nortonin asentaminen

1. Siirry osoitteeseen my.norton.com ja valitse Kirjaudu sisään.

2. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Napsauta Oma Norton -portaalissa Lataus.

4. Napsauta Aloitus -sivulla Hyväksy ja lataa.

5. Kun lataus on valmis, käynnistä Norton-asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla lataamaasi tiedostoa.

6. Valitse Norton-asennusohjelman ikkunasta Haluan liittyä Norton Community Watchiin ja aloita asennus valitsemalla Asenna.

7. Kirjoita aputyökalun asennusta pyydettäessä ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse Asenna aputyökalu.

8. Valitse pyydettäessä Norton-asennusikkunasta Käynnistä uudelleen.

9. Kun Mac on käynnistynyt uudelleen, valitse näkyviin tulevasta Norton-asennusikkunasta Avaa nyt avataksesi Järjestelmäasetukset.

10. Osoita Suojaus ja yksityisyys -asetusikkunan Yleinen -välilehden alalaidan lukkokuvaketta, kirjoita ylläpitäjän salasana ja valitse Avaa lukitus.

11. Valitse Ohjelman Norton järjestelmäohjelmisto estetty -kohdasta Salli. Sulje Järjestelmäasetukset-ikkuna.

12. Valitse Norton-asennusikkunasta Jatka.

13. Valitse Norton-asennusikkunasta Avaa siirtyäksesi Suojaus ja yksityisyys -asetuksiin.

Norton-asennuksen viimeistelemiseksi macOS 10.15.x -käyttöjärjestelmässä tai sitä uudemmassa versiossa sinun on sallittava Nortonille koko levyn käyttö.

14. Osoita Suojaus ja yksityisyys -asetusikkunan Yksityisyys -välilehden alalaidan lukkokuvaketta, kirjoita ylläpitäjän salasana ja valitse Avaa lukitus.

15. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Koko levyn käyttö ja valitse sitten oikeanpuoleisesta ruudusta Norton-järjestelmälaajennus. Sulje Järjestelmäasetukset -ikkuna.

16. Valitse Asennus onnistui -ikkunassa Käynnistä uudelleen.

Suorita asennus loppuun käynnistämällä tietokone uudelleen.

17. Valitse Norton-asennusikkunasta Seuraava ja sitten Valmis.

18. Jos sinua pyydetään aktivoimaan sovellus, kirjaudu Norton-tilille sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi käyttämällä. Valitse tililläsi olevista käyttöoikeuksista haluamasi käyttöoikeus ja valitse Seuraava.

Norton-asennus on nyt valmis.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71245565
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 13/05/2020