Verkkohaut Norton Safe Search -toiminnolla

Norton Safe Search on käytettävissä vain Windows-käyttöjärjestelmässä.

Norton Safe Search tehostaa internet-hakujen suorittamista. Se käyttää hakutulosten luomiseen Ask.com-palvelua ja määrittää kaikille hakutuloksille Norton-luokituksen.

Norton Safe Search sisältää myös älykkään toiminnon, joka näyttää hakuehdotuksia, kun syötät ruutuun hakusanan pari ensimmäistä kirjainta.

Lisäksi Norton Safe Search suorittaa seuraavat toiminnot:

Sivustojen suodatus

Kun teet verkkohaun Norton Safe Search -toiminnolla, se analysoi sivustojen tietoturvatason ja näyttää hakutulokset.

Voit suodattaa hakutuloksista vaaralliset sivustot valitsemalla joko Tarkistettu turvallinen tai Nortonin suojaama. Jos et halua suodattaa hakutuloksia, valitse Ei suodattimia. Oletusarvoisesti hakutuloksia ei suodateta.

Hakuhistorian poistaminen

Norton Safe Search -toiminnon avulla voit poistaa kaikki hakutoimiisi liittyvät tiedot Ask.com-palvelimelta. Norton Safe Searchin Privacy Safeguard -toiminto poistaa hakutiedot, kuten IP-osoitteet, käyttäjätunnukset ja istunnon tunnukset, Ask.com-palvelimelta.

Norton Safe Search -ominaisuus on käytettävissä vain seuraavissa maissa: Alankomaat, Australia, Belgia, Brasilia, Espanja, Iso-Britannia, Italia, Japani, Kanada, Norja, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Tanska ja Yhdysvallat. Privacy Safeguard -ominaisuus on käytettävissä ainoastaan Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa.

Voit käyttää Norton Safe Search -ominaisuutta myös silloin, kun poistat käytöstä Identity Safen ominaisuudet.

Norton Safe Search -toimintoa tukevat ainoastaan Internet Explorer-, Firefox- ja Chrome-selaimet.

Verkkohaut Norton Safe Search -toiminnolla

1. Käynnistä selain.

2. Syötä haluamasi hakuteksti Norton-työkalurivillä Norton Safe Search -kenttään

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Valitse Norton Safe Search.

• Valitse ruutuun ilmestyvästä ponnahdusikkunasta hakuehdotus, joka vastaa hakusanojasi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133104_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 28/09/2015