Verkkosivuston väärän arvioinnin raportoiminen

Suojaus tietojen kalastelulta voi joskus antaa virheellisen arvion verkkosivustosta. Käyttäjä voi esimerkiksi avata usein käyttämänsä ostossivuston, ja Suojaus tietojen kalastelulta ilmoittaa pitävänsä sivua vilpillisenä. Toisaalta käyttäjä voi avata tietojenkalastelusivustoksi tulkitsemansa verkkosivuston, jota Suojaus tietojen kalastelulta ei pidä huijauksena. Molemmissa tapauksissa käyttäjä voi raportoida verkkosivuston Symantecille jatkoarviointia varten.

Verkkosivusto, jonka haluat raportoida Symantecille jatkoarviointia varten, on pidettävä auki verkkoselaimessa.

Epäilyttävän verkkosivuston virheellisen arvioinnin raportoiminen

1. Avaa selain ja siirry verkkosivustolle, joka on mielestäsi epäilyttävä.

2. Valitse Norton-työkaluriviltä Norton-valikosta Raportoi sivusto.

3. Tarkista valintaikkunassa näkyvä verkkosivuston osoite ja valitse Lähetä.

4. Valitse vahvistusikkunasta Sulje.

Turvallisen verkkosivuston virheellisen arvioinnin raportoiminen

1. Avaa selain ja siirry verkkosivustolle, joka on mielestäsi turvallinen.

2. Valitse Norton-työkaluriviltä Norton-valikosta Raportoi sivusto.

3. Tarkista valintaikkunassa näkyvä verkkosivuston osoite ja valitse Lähetä.

4. Valitse vahvistusikkunasta Sulje.

Tietoja Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnosta

Identity Safe -asetusten käyttö Norton-työkaluriviltä

Tietoja Norton-työkalurivistä

Varasto auki / Varasto suljettu -valikko

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133102_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/07/2012