Identity Safe -asetusten käyttö Norton-työkaluriviltä

Kun Norton Identity Safe asennetaan, se lisää Norton-työkalurivin Internet Explorer-, Firefox- ja Chrome-verkkoselaimiin. Norton-työkalurivin Varasto auki -valikko sisältää pikalinkkejä Identity Safe -toimintoihin.

Näin käytät Identity Safe -asetuksia Norton-valikon kautta

1. Käynnistä verkkoselain.

2. Valitse Norton-työkalurivin Norton-valikosta jokin seuraavista:

Tietoja Norton Identity Safesta

Voit tarkastella Tietoja Norton Identity Safesta -ikkunaa.

Voit päivittää Norton Identity Safe -tuotteesi käyttämällä Tietoja Norton Identity Safesta -sivulla olevaa Hae uusia päivityksiä -linkkiä.

Voit myös tutustua Symantecin käyttöoikeuskäytäntöön Tietoja Norton Identity Safesta -ikkunassa.

Tuote-esittely

Norton Identity Safe esitellään lyhyesti. Saat paremman kuvan Norton Identity Safe -tuotteen toiminnoista valitsemalla Seuraava.

Raportoi sivusto

Voit lähettää Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnon uusimman arvion Symantecille.

Pienennä työkalurivi

Voit pienentää Norton-työkalurivin.

Kun valitset tämän vaihtoehdon, Identity Safe- ja Safe Web -tunnuslauseet katoavat ja vain Identity Safe- ja Safe Web -osoittimet jäävät näkyviin.

Lisäksi Norton Safe Search -ruutu pienenee.

Pienennä työkalurivi -valinta näkyy ainoastaan Internet Explorer -selaimessa.

Asetukset

Voit avata Selausasetukset -ikkunan.

Määritä verkon välityspalvelin

Voit käyttää Verkon välityspalvelimen asetukset -ikkunaa.

Kun käytät välityspalvelinta verkkoyhteyden muodostamiseen, sinun täytyy määrittää välityspalvelimen tiedot.

Verkon välityspalvelimen asetukset -ikkunassa voit antaa automaattisen määrityksen asetukset, välityspalvelinasetukset ja välityspalvelimen todennusasetukset. Verkon välityspalvelimen asetuksien avulla voit luoda yhteyden Internetiin esimerkiksi aktivoidaksesi tuotteen tai käyttääksesi tukipalveluita.

Ohje

Voit käyttää Norton-valikko-ohjesivua.

Tietoja Norton-työkalurivistä

Norton-työkalurivin piilottaminen ja näyttäminen

Varasto auki / Varasto suljettu -valikko

Verkkosivuston väärän arvioinnin raportoiminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133098_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/07/2012