Varasto auki / Varasto suljettu -valikko

Norton-työkalurivillä olevasta Identity Safe -valikosta voit katsoa ja hallita kirjautumistietoja, henkilötietokortteja ja tallennettuja muistiinpanoja.

Voit lisäksi käyttää Asetukset-ikkunan Identiteetin suojaus -välilehteä Identity Safe -valikosta.

Lisäksi:

• Siirry mille tahansa internetsivustolle, jonka kirjautumistiedot on tallennettu.

• Anna palautetta Identity Safen käytöstä.

• Vie Identity Safe -tiedot.

• Tuo Identity Safe -tiedot varmuuskopioidusta profiilista tai siirrettävästä profiilista.

Varasto auki / Varasto suljettu -valikon käyttö

1. Käynnistä selain.

2. Valitse Norton-työkalurivin Varasto auki / Varasto suljettu -valikosta jokin seuraavista:

Sulje varasto

Voit kirjautua ulos Identity Safesta.

Kirjaudu ulos Identity Safesta, kun olet poissa tietokoneelta. Näin varmistat, että Identity Safe -tiedot ovat turvassa.

Yhdistä siirrettävät tiedot (asema:\)

Voit yhdistää Identity Safe -tiedot aiemman Norton Security -version siirrettävästä profiilista.

Tämä toiminto näkyy Identity Safe -valikossa vain, jos tietokoneeseen on yhdistetty ulkoinen asema, joka sisältää siirrettävän profiilin.

Lopeta tämän sivun ohitus

Voit valita tämän vaihtoehdon, jos haluat täyttää nykyisen verkkosivun kirjautumistiedot automaattisesti.

Tämä vaihtoehto tulee näkyviin Identity Safe -valikossa vain, jos valitset Identity Safe -valikosta Ohita tämä sivu -vaihtoehdon.

Identity Safe -aloitussivu

Voit avata Norton Identity Safe -aloitussivun ja määrittää Identity Safe -tiedot.

Asetukset

Voit tarkastella Identity Safen lukuisia toimintoja.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Kirjautumisten muokkaaminen

Voit avata Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunan.

• Henkilötietokorttien muokkaaminen

Voit avata Henkilötietokorttien muokkaaminen -ikkunan.

• Muistiinpanojen muokkaaminen

Voit avata Muistiinpanojen muokkaaminen -ikkunan.

• Selausasetukset

Voit avata Selausasetukset -ikkunan.

• Salasana ja suojaus

Voit avata Salasana ja suojaus -ikkunan.

• Vieminen

Voit avata Identity Safe -tietojen vieminen -ikkunan.

• Tuominen

Voit avata Identity Safe -tietojen tuominen -ikkunan.

Ilmoita ongelmasta

Voit avata Norton-palautesivuston.

Voit antaa palautetta Identity Safen käytöstä. Lisäksi voit ilmoittaa Identity Safessa ilmenneistä ongelmista. Voit valita ongelman luettelosta tai kuvailla sitä omin sanoin.

Ohita tämä sivu

Voit valita tämän vaihtoehdon, jos et halua täyttää nykyisen verkkosivun kirjautumistietoja automaattisesti.

Kaikki kirjautumiset

Voit tarkastella kaikkia Identity Safeen tallennettuja kirjautumistietoja.

Tietoja Norton-työkalurivistä

Norton-työkalurivin piilottaminen ja näyttäminen

Identity Safe -asetusten käyttö Norton-työkaluriviltä

Verkkosivuston väärän arvioinnin raportoiminen