Norton-työkalurivin tai Norton-työkalurivi-painikkeen käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen

Jos et halua käyttää Norton-työkaluriviä, voit milloin tahansa poistaa sen käytöstä. Jos poistat työkalurivin käytöstä, et näe käyttämiesi verkkosivujen Norton-luokituksia. Et välttämättä tiedä, onko käyttämäsi sivusto haitallinen. Et myöskään voi käyttää tallennettuja kirjautumistietoja tai täyttöavustajaa etkä tallentaa uusia kirjautumistietoja.

Norton-työkalurivi on käytettävissä vain Windows-käyttöjärjestelmissä.

Norton-työkalurivin käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen Internet Explorer -selaimessa

1. Napsauta valikkoriviltä Näytä.

2. Tee Työkalurivit-alavalikossa jokin seuraavista:

• Piilota työkalurivi poistamalla valinta kohdasta Norton-työkalurivi.

• Näytä työkalurivi valitsemalla kohta Norton-työkalurivi.

Norton-työkalurivin käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen Chrome-selaimessa

1. Napsauta selaimen oikeasta yläkulmasta Chrome -valikkoa, joka on merkitty kolmella viivalla.

2. Valitse pudotusvalikosta Työkalut > Laajennukset.

3. Tee avautuvan sivun Laajennukset -kohdassa jokin seuraavista:

• Poista työkalurivi käytöstä poistamalla Käytössä -valintaruudun valinta.

• Ota työkalurivi käyttöön valitsemalla Ota käyttöön.

Norton-painikkeen piilottaminen tai näyttäminen Chrome-verkkoselaimessa

• Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat piilottaa Norton-työkalurivi-painikkeen, valitse Piilota painike.

• Näytä painike valitsemalla Chrome-valikko > Työkalut > Laajennukset > Näytä painike.

Norton-painikkeen piilottaminen tai näyttäminen Safari-verkkoselaimessa

• Tee jokin seuraavista toimista:

• Piilota painike osoittamalla verkkoselaimen oikeassa yläkulmassa olevaa Norton-painikkeen symbolia hiiren kakkospainikkeella ja valitse Hide button (Piilota painike).

• Näytä painike Safari-valikossa valitsemalla View (Näkymä) ja poistamalla sitten valinta kohdasta Hide toolbar (Piilota työkalurivi).

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133093_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 18/06/2018