Selaimeen ilmestyy työkalurivi Norton Identity Safe -tuotteen asentamisen jälkeen

Kun Norton Identity Safe asennetaan, käyttämiisi selaimiin lisätään samalla Norton-työkalurivi. Norton-työkaluriviä tuetaan Internet Explorer-, Firefox- ja Chrome-selaimissa. Työkalurivin ansiosta voit selata verkkoa turvallisesti, sillä työkalurivi estää haitalliset verkkosivustot ennen niiden avaamista.

Norton-työkalurivi on käytettävissä vain Windows-käyttöjärjestelmissä.

Seuraavat valinnat ovat käytettävissä Norton-työkalurivillä :

Safe Search

Norton Safe Search käyttää hakutulosten luomiseen Ask.com-palvelua. Norton Safe Search määrittää kullekin luodulle hakutulokselle sivuston turvallisuustilan ja Norton-luokituksen.

Jos haluat käyttää Norton Safe Search -hakua oletushakukoneena, katso lisätietoja kohdasta Oletushakukoneen vaihtaminen.

Safe Web -ilmaisin

Ilmoittaa, onko käyttämäsi verkkosivusto suojattu, turvallinen vai vaarallinen. Saat lisätietoja käyttämästäsi sivustosta napsauttamalla Koko Safe Web -raportti -linkkiä.

Norton Safe Web analysoi verkkosivustojen tietoturvatason jo ennen niiden avaamista. Tulokset näytetään Sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunassa.

VARASTO AUKI / VARASTO SULJETTU

Voit avata varaston. Voit tarkastella ja hallita varastoon tallentamiasi kirjautumistietoja, osoitteita, maksuja ja muistiinpanoja. Voit myös hakea varastoon tallennettuja kirjautumistietoja.

Jotkin verkkosivustot vaativat kirjautumistietoja tai niillä on täytettäviä lomakkeita. Voit täyttää verkkosivujen lomakkeita varastoon tallentamillasi Identity Safe -tiedoilla. Kun valitset Varasto-kohdan, näet luettelon tallentamistasi tiedoista. Voit valita tiedot, jotka syötetään käyttämällesi verkkosivustolle. Joidenkin sivustojen lomakkeita voi lisäksi täyttää Täyttöavustaja -toiminnolla.

Voit myös muokata ja poistaa merkinnän käyttämällä VARASTO AUKI / VARASTO SULJETTU -valintaa.

JAA

Voit jakaa verkkosivuston ystäviesi kanssa suosituilla verkkoyhteisösivustoilla (Facebook, Twitter, LinkedIn, Gmail, Yahoo tai Outlook).

Google Chrome -selaimessa Norton-työkaluriviä voidaan käyttää Chrome-selaimen laajennuksena. Norton-työkalurivi otetaan käyttöön ja poistetaan käytöstä Chrome-selaimen Laajennukset-sivulla. Samalla sivulla voidaan myös poistaa Norton-työkalurivi Chrome-selaimesta.

Jos Norton-työkalurivi on käytössä, seuraavat asetukset ovat käytettävissä:

Salli käyttö tuntemattomana

Sallii verkon selaamisen piilossa niin, että selaustietoja ei tallenneta selaus- tai lataushistoriaan.

Salli pääsy tiedostojen URL-osoitteisiin

Sallii laajennuksen käyttää kaikkia tietokoneen tietoja.

Jos Norton-työkalurivin asennus on poistettu Chrome-selaimesta, Chrome-selain on asennettava uudestaan, jotta Norton-työkaluriviä voidaan jälleen käyttää.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133092_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 28/09/2015