Tietoja suojausasetuksista

Norton Password Manager -työkalun suojausasetuksilla voit määrittää varastosi suojaustason. Voit myös vaihtaa varaston salasanan.

Varasto sisältää arkaluonteisia tietoja, jotka saattavat virheellisen käsittelyn seurauksena joutua identiteettivarkaiden käsiin. Suojausasetukset tarjoavat varastolle lisäsuojakerroksen. Voit myös määrittää varaston avaamistavan.

Suojausasetusten avulla voit

• määrittää varaston avaamistavan

• vaihtaa varaston salasanan.

Suojausasetusten käyttö Windows-käyttöjärjestelmässä: valitse Norton Password Manager -tuotteen päänäkymästä hammasrataskuvake ja valitse sitten Tietoturva -välilehti.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Varaston käyttäminen

Voit määrittää varaston avaamiselle seuraavat tietoturva-asetukset. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Kysy salasanaa jokaisen kirjautumisistunnon alussa : Salasanaa pyydetään ensimmäisen Norton Password Manager -käyttökerran yhteydessä.

On suositeltavaa käyttää tätä asetusta, jotta henkilötietosi voidaan suojata paremmin.

• Kysy salasanaa ennen kirjautumistietojen tai lomakkeen täyttämistä : Salasanaa pyydetään ennen lomakkeen tai kirjautumistietojen automaattista täyttämistä.

• Sulje varasto, kun se on ollut käyttämättömänä X minuuttia : Sinut kirjataan automaattisesti ulos Password Managerista, kun se on ollut käyttämättömänä tietyn ajan. Valittavissa olevat joutoaikakatkaisun vaihtoehdot ovat 15, 30 ja 45 minuuttia.

Tämä asetus on hyödyllinen, jos käytät työkalua paikassa, jossa epäilet rikollisen toiminnan olevan mahdollista.

• Sulje varasto, kun lepotila käynnistyy : Sinut kirjataan automaattisesti ulos Password Managerista, kun järjestelmä siirtyy keskeytystilaan.

Varaston salasana

Voit määrittää varaston salasanan. Valintasi on:

• Vaihda varaston salasana : Voit vaihtaa Password Managerin salasanan ja asettaa uuden salasanavihjeen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133088_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 02/08/2018