Tietoja suojausasetuksista

Norton Identity Safe -työkalun suojausasetuksilla voit määrittää varastosi tietoturvatason. Voit myös vaihtaa varaston salasanan.

Varastosi sisältää arkaluonteisia tietoja, jotka saattavat virheellisen käsittelyn seurauksena joutua identiteettivarkaiden käsiin. Suojausasetukset tarjoavat varastollesi lisäsuojakerroksen. Voit myös määrittää varaston avaamistavan.

Suojausasetusten avulla voit

• määrittää varaston käytön

• vaihtaa varaston salasanan.

Suojausasetusten käyttö Windows-käyttöjärjestelmässä: valitse Norton Identity Safe -tuotteen päänäkymästä hammasrataskuvake ja valitse sitten Tietoturva -välilehti.

Suojausasetusten käyttö Mac-käyttöjärjestelmässä: valitse valikkoriviltä Norton Identity Safe, osoita Asetukset ja osoita sen jälkeen Tietoturva -välilehteä.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Varaston käyttäminen

Voit määrittää varastosi avaamiselle seuraavat suojausasetukset. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Kysy salasanaa jokaisen kirjautumisistunnon alussa : Salasanaa pyydetään ensimmäisen Norton Identity Safe -käyttökerran yhteydessä.

On suositeltavaa käyttää tätä asetusta, jotta henkilötietosi voidaan suojata paremmin.

• Kysy salasanaa ennen kirjautumistietojen tai lomakkeen täyttämistä : Salasanaa pyydetään ennen lomakkeen tai kirjautumistietojen automaattista täyttämistä.

• Sulje varasto time minuutin käyttämättömyyden jälkeen : Sinut kirjataan automaattisesti ulos Identity Safesta, kun se on ollut käyttämättömänä tietyn ajan. Valittavissa olevat joutoaikakatkaisun vaihtoehdot ovat 15, 30 ja 45 minuuttia.

Tämä asetus on hyödyllinen, jos käytät työkalua paikassa, jossa epäilet rikollisen toiminnan olevan mahdollista.

• Sulje varasto, kun lepotila käynnistyy : Sinut kirjataan automaattisesti ulos Identity Safesta, kun järjestelmä siirtyy keskeytystilaan.

Varaston salasana

Voit määrittää varaston salasanan. Valintasi on:

• Vaihda varaston salasana : Voit vaihtaa Identity Safen salasanan ja asettaa uuden salasanavihjeen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133088_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 28/09/2015