Norton Password Manager -tietojen tuominen

Tuonti/vienti-toiminto on saatavilla vain Windows-käyttöjärjestelmässä.

Voit tuoda Norton Password Manager -tiedot aiemmin varmuuskopioimastasi tiedostosta. Voit myös tuoda Password Manager -tiedot aiemmassa Norton Security -versiossa tallennetusta siirrettävästä profiilista.

Voit korvata tuodut tiedot tallentamillasi Password Manager -tiedoilla tai yhdistää ne.

Kun tietoja tuodaan, CSV-tiedostojen koko saa olla korkeintaan 15 Mt ja NPM-tiedostojen koko saa olla korkeintaan 35 Mt.

Tietojen tuominen

1. Napsauta työpöydältä tai tehtäväpalkista Norton Password Manager -kuvaketta.

2. Kirjaudu pyydettäessä Password Manageriin antamalla Kirjaudu sisään tai luo tili -ikkunaan Norton-tilin sähköpostiosoite ja salasana.

3. Valitse Norton Password Manager -pääikkunasta Asetukset, valitse Tuonti/vienti -välilehti ja sitten Tuo.

4. Valitse Varaston tuonti -ikkunasta yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Yhdistä tuodut tiedot olemassa oleviin tietoihin

Tämä vaihtoehto yhdistää tuodut tiedot olemassa oleviin tietoihin.

• Korvaa olemassa olevat tiedot tuoduilla tiedoilla

Tämä vaihtoehto korvaa olemassa olevat tiedot tuoduilla tiedoilla.

5. Selaa ja valitse varmuuskopioidut tiedot. Valitse sitten Avaa. Anna pyydettäessä varmuuskopioidun tiedoston salasana.

6. Valitse OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133087_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/08/2018