Identity Safen salasanan muuttaminen

Identity Safen salasana tulisi vaihtaa säännöllisesti. Tämä estää Identity Safessa olevien henkilökohtaisten tietojen luvattoman käytön. Voit vaihtaa salasanan Salasanasuojaus -toiminnolla Asetukset -ikkunassa.

Jos haluat vaihtaa verkkovaraston Identity Safe -salasanan, antamasi salasanan täytyy täyttää seuraavat ehdot:

• Vähintään kahdeksan kirjainta

• Vähintään yksi iso kirjain

• Vähintään kaksi numeroa (0 - 9)

• Vähintään yksi ei-aakkosnumeerinen merkki (esimerkiksi * > & $ %)

• Salasana ei saa olla sama kuin Norton-tilisi käyttäjätunnus tai salasana.

Voit asettaa salasanavihjeesi tässä, jos et antanut sitä asettaessasi Identity Safen määrityksiä.

Identity Safe -salasanan vaihtaminen

1. Avaa selain ja valitse Norton-työkalurivistä Varasto auki / Varasto suljettu -valikko.

Varasto suljettu -valikko tulee näkyviin, jos olet kirjautunut ulos verkkovarastostasi. Jos haluat käyttää varaston tietoja, anna verkkovaraston salasana uudelleen.

2. Valitse Varasto auki -valikosta Asetukset ja valitse sitten Salasana ja turvallisuus.

3. Napsauta Salasana ja turvallisuus -ikkunassa Identity Safe -salasana -kohdassa Muuta salasana.

4. Kirjoita nykyinen ja uusi salasana ja vahvista uusi salasana Muuta Identity Safen salasana -ikkunassa.

5. Valitse OK.

6. Valitse vahvistusikkunasta OK.

Tietoja salasanoista ja suojauksesta

Tietoja Norton Identity Safe -ohjelmasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133086_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/07/2012