Norton Password Manager -tietojen vieminen

Tuonti/vienti-toiminto on saatavilla vain Windows-käyttöjärjestelmässä.

Voit viedä Norton Password Manager -tiedot varmuuden vuoksi, tietojen palauttamista varten tai jos siirrät Password Manager -tietosi uudelle tietokoneelle. Voit luoda automaattisesti varmuuskopioita varastostasi ottamalla automaattisen varmuuskopioinnin käyttöön. Automaattisesti luotavat varmuuskopiot tallennetaan laitteellesi sijaintiin Käyttäjät\<Käyttäjänimi>\Omat tiedostot\Norton Password Manager Backups\<Norton-tilin nimi>.

Jos haluat ottaa automaattisen varmuuskopioinnin käyttöön, valitse Norton Password Manager -pääikkunasta hammasrataskuvake > Tuonti/vienti -välilehti ja valitse Ota automaattinen varmuuskopiointi käyttöön.

Norton Password Manager -tietojen vieminen

1. Napsauta työpöydän tai tehtäväpalkin Norton Password Manager -kuvaketta.

2. Kirjaudu pyydettäessä Norton Password Manageriin antamalla Kirjaudu sisään tai luo tili -ikkunaan Norton-tilin sähköpostiosoite ja salasana.

3. Valitse Norton Password Manager -pääikkunasta Asetukset ja valitse sitten Tuonti/vienti -välilehti.

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

• Password Managerin varmuuskopiomuoto - DAT-tiedosto

Voit parantaa DAT-tiedoston tietoturvaa suojaamalla tiedoston salasanalla.

• Pelkkä teksti - CSV-tiedosto (vain kirjautumistiedot ja muistiinpanot)

4. Valitse Vie.

5. Anna tallennussijainti Tiedoston nimi -valintaikkunassa kirjoittamalla se tai selaamalla siihen. Kirjoita myös nimi, jonka haluat antaa tiedostolle, ja pääte .dat.

6. Valitse Tallenna.

7. Valitse vahvistusikkunasta OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133085_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/08/2018