Muistiinpanon muokkaaminen tai poistaminen

Kaikki tallentamasi muistiinpanot on lueteltu Muistiinpanot -ikkunassa. Voit muokata mitä tahansa tallentamaasi muistiinpanoa. Voit myös poistaa muistiinpanon, jos sitä ei enää tarvita.

Muistiinpanon muokkaaminen tai poistaminen Windows-käyttöjärjestelmässä

Kesäkuusta 2017 lähtien Norton Password Managerin erillinen versio ei ole ladattavissa uusille käyttäjille. Norton Password Manager -ominaisuus tarjotaan edelleen Norton Security -tuotteissamme. Lisätietoja löydät Norton-verkkokaupasta.

1. Napsauta työpöydän tai tehtäväpalkin Norton Password Manager -kuvaketta.

2. Valitse Norton Password Manager -pääikkunasta Muistiinpanot -välilehti.

3. Valitse muokattava tai poistettava muistiinpano.

Voit käyttää Järjestämisperuste -valintaa avuksi muistiinpanon etsimiseen. Voit etsiä muistiinpanoa myös suoraan Hae varastosta -kentästä.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat muokata muistiinpanoa, valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Muokkaa, tee haluamasi muutokset ja valitse siten Tallenna.

• Jos haluat poistaa muistiinpanon, valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Poista ja valitse hälytyksestä Kyllä.

5. Valitse Tallenna.

Muistiinpanojen muokkaaminen tai poistaminen Android- tai iOS-käyttöjärjestelmässä

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen.

2. Valitse varasto -näytöltä Muistiinpanot.

3. Valitse muokattava tai poistettava muistiinpano.

Voit myös etsiä muistiinpanon hakukenttää käyttämällä.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat muokata muistiinpanoa, napauta näytön oikeassa yläkulmassa näkyvää muokkauskuvaketta, tee haluamasi muutokset ja napauta sitten oikein-merkkikuvaketta.

• Jos haluat poistaa muistiinpanon, napauta näytön oikeasta alakulmasta Poista tämä muistiinpano ja vahvista poisto varoitusikkunassa. Asetuksista riippuen sinulta saatetaan kysyä varaston salasanaa poistamisen viimeistelyä varten.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133078_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/08/2018