Muistiinpanon muokkaaminen tai poistaminen

Kaikki tallentamasi muistiinpanot on lueteltu Muistiinpanot -ikkunassa. Voit muokata mitä tahansa tallentamaasi muistiinpanoa. Voit myös poistaa muistiinpanon, jos sitä ei enää tarvita.

Muistiinpanojen muokkaaminen tai poistaminen Windows- tai Mac OS -käyttöjärjestelmässä

1. Tee jokin seuraavista toimista:

• Windows: napsauta työpöydältä tai tehtäväpalkista Norton Identity Safe -kuvaketta.

• Mac OS: käynnistä Ohjelmat -hakemistosta Norton Identity Safe.

2. Valitse Norton Identity Safe -pääikkunasta Muistiinpanot -välilehti.

3. Valitse muokattava tai poistettava muistiinpano.

Voit käyttää Järjestämisperuste -valintaa avuksi muistiinpanon etsimiseen. Voit etsiä muistiinpanoa myös suoraan Hae varastosta -kentästä.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat muokata muistiinpanoa, valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Muokkaa, tee haluamasi muutokset ja valitse siten Tallenna.

• Jos haluat poistaa muistiinpanon, valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Poista ja valitse hälytyksestä Kyllä.

5. Valitse Tallenna.

Muistiinpanojen muokkaaminen tai poistaminen Android- tai iOS-käyttöjärjestelmässä

1. Kirjaudu Norton Identity Safe -sovellukseen.

2. Valitse Oma varasto -näytöstä Muistiinpanot.

3. Valitse muokattava tai poistettava muistiinpano.

Voit myös etsiä muistiinpanon hakukenttää käyttämällä.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat muokata muistiinpanoa, napauta näytön oikeassa yläkulmassa näkyvää muokkauskuvaketta, tee haluamasi muutokset ja napauta sitten oikein-merkkikuvaketta.

• Jos haluat poistaa muistiinpanon, napauta näytön oikeasta alakulmasta Poista tämä muistiinpano ja vahvista poisto varoitusikkunassa. Asetustesi perusteella määräytyy, edellyttääkö poistaminen varaston salasanaa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133078_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 28/09/2015