Tietoja Tuonti/vienti-asetuksista

Voit viedä Norton Password Manager -tiedot tietoturvasyistä, tietojen palauttamista varten tai silloin, kun siirrät Norton Password Manager -tietosi uudelle tietokoneelle. Varmuuskopioidut tiedostot tallennetaan .dat tai .csv-tiedostoina.

Tuonti/vienti-toiminto on saatavilla vain Windows-käyttöjärjestelmässä.

Varaston salasanaa ei voida palauttaa. Tämän vuoksi on suositeltavaa, että varmuuskopioit varastosi tiedot säännöllisesti. Kun otat automaattisen varmuuskopiointitoiminnon käyttöön, varastosi varmuuskopioidaan automaattisesti ja varmuuskopiot tallennetaan laitteellesi. Varaston varmuuskopiot tallennetaan sijaintiin Käyttäjät\<Käyttäjänimi>\Omat tiedostot\Norton Password Manager Backups\<Norton-tilin nimi>.

Voit suojata varmuuskopioidut tiedostot salasanalla. On suositeltavaa käyttää salasanaa, jotta Norton Password Manager -tietosi voidaan suojata paremmin. Varmuuskopioiden salasanan ei tarvitse olla sama kuin Password Manager -salasanasi. Jos automaattinen varmuuskopiointi on otettu käyttöön, varmuuskopioidut tiedostot suojataan automaattisesti varaston salasanalla. Salasanaa pyydetään, kun tuot varmuuskopioimasi Norton Password Manager -tiedot.

Voit tuoda Norton Password Manager -tietosi aiemmin varmuuskopioimastasi tiedostosta.

Voit myös poistaa tiedot sen jälkeen, kun tuonti on tehty.

Tuonti/vienti -ikkunassa voi suorittaa seuraavat tiedot:

Tuominen

Voit tuoda varmuuskopioitujen tiedostojen tiedot.

Norton Password Manager -tietojen tuomisessa on seuraavat vaihtoehdot:

• Yhdistä tuodut tiedot olemassa oleviin tietoihin.

• Korvaa olemassa olevat tiedot tuoduilla tiedoilla.

Vieminen

Norton Password Manager -tiedot voi varmuuskopioida .dat- tai .csv-tiedostomuodoissa. Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

• Password Managerin varmuuskopiomuoto - DAT-tiedosto

• Vain teksti -muoto - CSV-tiedosto (vain Kirjautumistiedot ja Muistiinpanot)

Kaikki Norton Password Manager -tiedot on suositeltavaa varmuuskopioida säännöllisesti. Anna salasana tietojen viennin yhteydessä, jotta Norton Password Manager -tietosi pysyvät suojattuina.

Automaattinen varmuuskopiointi

Varastosi varmuuskopioidaan automaattisesti, ja varmuuskopiot tallennetaan laitteellesi. Jos haluat käyttää tätä vaihtoehtoa, valitse Ota automaattinen varmuuskopiointi käyttöön.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133077_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/08/2018