Tietoja Tuonti/vienti-asetuksista

Voit viedä Norton Identity Safe -tiedot tietoturvasyistä, tietojen palauttamista varten tai silloin, kun siirrät Norton Identity Safe -tietosi uudelle tietokoneelle. Varmuuskopioidut tiedostot tallennetaan .dat tai .csv-tiedostoina.

Tuonti/vienti-toiminto on saatavilla vain Windows-käyttöjärjestelmässä.

Varastosi salasanaa ei voida palauttaa. Tämän vuoksi on suositeltavaa, että varmuuskopioit varastosi tiedot säännöllisesti. Kun otat automaattisen varmuuskopiointitoiminnon käyttöön, varastosi varmuuskopioidaan automaattisesti ja varmuuskopiot tallennetaan laitteellesi. Varastosi varmuuskopiot tallennetaan sijaintiin Käyttäjät\<Käyttäjänimi>\Omat tiedostot\Norton Identity Safe Backups\<Norton-tilin nimi>.

Voit suojata varmuuskopioidut tiedostot salasanalla. On suositeltavaa käyttää salasanaa, jotta Norton Identity Safe -tietosi voidaan suojata paremmin. Varmuuskopioiden salasanan ei tarvitse olla sama kuin Identity Safe -salasanasi. Jos automaattinen varmuuskopiointi on otettu käyttöön, varmuuskopioidut tiedostot suojataan automaattisesti varastosi salasanalla. Salasanaa pyydetään, kun tuot varmuuskopioimasi Norton Identity Safe -tiedot.

Voit tuoda Norton Identity Safe -tietosi aiemmin varmuuskopioimastasi tiedostosta.

Voit myös poistaa tiedot sen jälkeen, kun tuonti on tehty.

Tuonti/vienti -ikkunassa voi suorittaa seuraavat tiedot:

Tuominen

Voit tuoda varmuuskopioitujen tiedostojen tiedot.

Norton Identity Safe -tietojen tuomisessa on seuraavat vaihtoehdot:

• Yhdistä tuodut tiedot olemassa oleviin tietoihin.

• Korvaa olemassa olevat tiedot tuoduilla tiedoilla.

Vieminen

Norton Identity Safe -tiedot voi varmuuskopioida .dat- tai .csv-tiedostomuodoissa. Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

• Identity Safe -varmuuskopiotiedostomuoto - DAT-tiedosto

• Vain teksti -muoto - CSV-tiedosto (vain Kirjautumistiedot ja Muistiinpanot)

Kaikki Norton Identity Safe -tiedot on suositeltavaa varmuuskopioida säännöllisesti. Anna salasana tietojen viennin yhteydessä, jotta Norton Identity Safe -tietosi pysyvät suojattuina.

Automaattinen varmuuskopiointi

Varastosi varmuuskopioidaan automaattisesti, ja varmuuskopiot tallennetaan laitteellesi. Jos haluat käyttää tätä vaihtoehtoa, valitse Ota automaattinen varmuuskopiointi käyttöön.