Lompakon lisääminen

Lompakko ei ole käytettävissä Android-laitteissa.

Voit luoda lompakon, joka täyttää automaattisesti pankkitilisi tai luottokorttisi tiedot verkkomaksujen yhteydessä. Lompakkoon voi lisätä kortti-, pankkitili- tai maksutietoja. Verkkoliiketoimien yhteydessä Identity Safe täyttää automaattisesti kentät valitsemasi maksutavan mukaan. Jos valitset maksutavaksi esimerkiksi luottokortin, Identity Safe täyttää automaattisesti kaikki pakolliset luottokorttia koskevat tietokentät.

Jos sinulla on useita luottokortteja, voit luoda useita maksuja usein eri tiedoin. Kun olet verkkomaksusivustolla, voit valita, millä luomistasi maksuista haluat suorittaa maksun.

Voit myös luoda nimettömiä maksuja tuntemattomia sivustoja varten, joilla et halua antaa henkilökohtaisia tietojasi. Nimettömissä maksuissa ei ole raha-asioitasi koskevia tietoja, joten niitä voi käyttää huoletta tuntemattomilla sivustoilla.

Nimettömiä maksuja ei voi luoda Windows-käyttöjärjestelmässä.

Lompakon lisääminen Windows- tai Mac OS -käyttöjärjestelmässä

1. Tee jokin seuraavista toimista:

• Windows: napsauta työpöydältä tai tehtäväpalkista Norton Identity Safe -kuvaketta.

• Mac OS: käynnistä Ohjelmat -hakemistosta Norton Identity Safe.

2. Valitse Norton Identity Safe -päänäkymästä Lompakko -välilehti.

3. Valitse ikkunan yläosasta pudotusvalikkopainike ja valitse Uusi maksu.

4. Anna LUO MAKSU -ikkunaan pakolliset tiedot.

Maksutavaksi voidaan valita Luottokortti tai Pankkitili. LUO MAKSU -ikkunan kentät määräytyvät valitun maksutavan mukaan.

Laskutusosoite -kentässä näkyvät osoitteet, jotka olet jo tallentanut. Voit valita luomallesi maksulle jonkin luettelossa olevan osoitteen.

5. Valitse Tallenna.

Lompakon lisääminen iOS-laitteeseen

1. Kirjaudu Norton Identity Safe -sovellukseen.

2. Valitse Oma varasto -näytöstä Lompakko.

3. Napauta näytön yläosassa näkyvää plus-kuvaketta.

4. Anna tarvittavat tiedot Luo uusi maksu -osioon.

5. Napauta oikein-merkkikuvaketta.

Voit lisätä lompakon Suosikkeihin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133076_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 28/09/2015