Salasanan päivittäminen kirjautumista varten

Kirjautumissalasanan muuttaminen säännöllisesti parantaa tietoturvaa. Identity Safen kirjautumistietosi pysyvät päivitettynä joka kerran kun muutat salasanan Web-.sivustolla. Päivitetyt tiedot täydennetään automaattisesti, kun seuraavan kerran avaat kirjautumistietoihin liittyvän verkkosivun.

Voit myös päivittää uudet kirjautumistietosi Identity Safeen ollessasi verkkosivulla. Identity Safe kysyy, haluatko päivittää kirjautumistietosi.

Kirjautumissalasanan päivittäminen

1. Avaa verkkosivusto, jonka salasanan haluat vaihtaa.

2. Poista automaattisesti täytetty salasana.

3. Kirjoita uusi salasana ja napsauta kirjautumispainiketta tai -linkkiä.

Norton Identity Safe tallentaa kirjautumistiedot automaattisesti.

Kirjautumissalasanan päivittäminen Norton Identity Safen avulla

1. Avaa selain ja valitse Norton-työkalurivistä Varasto auki / Varasto suljettu -valikko.

Varasto suljettu -valikko tulee näkyviin, jos olet kirjautunut ulos verkkovarastostasi. Jos haluat käyttää varaston tietoja, anna verkkovaraston salasana uudelleen.

2. Valitse Varasto auki -valikosta Asetukset ja napsauta sitten Kirjautumisten muokkaaminen.

Voit myös muokata kirjautumistietoja valitsemalla Norton Identity Safe -pääsivun Kirjautumistiedot -osiossa kunkin muokattavan kirjautumistiedon alla olevan muokkauskuvakkeen.

3. Napsauta Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunan Tiedot -osiosta Salasana -ruudun vieressä olevaa Näytä -linkkiä.

Vahvista Identity Safen salasana -ikkuna tulee näkyviin. Tämä ikkuna tulee näyttöön ainoastaan, jos olet muuttanut Identity Safen salasanasuojauksen tasoksi Kysy salasanaa ennen kirjautumistietojen tai lomakkeen täyttämistä Salasana ja suojaus -ikkunassa.

4. Toimi Vahvista Identity Safen salasana -ikkunassa seuraavasti:

• Kirjoita Anna salasana -kenttään Identity Safen salasanasi.

• Valitse Vahvista.

5. Kirjoita uusi salasana Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunan Salasana -ruutuun.

6. Valitse Sulje.

7. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

Tietoja Norton Identity Safen Kirjautumiset-toiminnosta

Kirjautumisten hallinta

Kirjautumistietojen tallentaminen

Käyttäjätunnuksen ja salasanan muuttaminen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133075_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/07/2012