Käyttäjätunnuksen ja salasanan muuttaminen.

Norton Identity Safeen tallennettujen kirjautumisten käyttäjätunnuksen ja salasanan voi vaihtaa. Päivitetyt tiedot täydennetään automaattisesti, kun seuraavan kerran avaat web-sivun.

Käyttäjänimen vaihtaminen

1. Avaa selain ja valitse Norton-työkalurivistä Varasto auki / Varasto suljettu -valikko.

Varasto suljettu -valikko tulee näkyviin, jos olet kirjautunut ulos verkkovarastostasi. Jos haluat käyttää varaston tietoja, anna verkkovaraston salasana uudelleen.

2. Valitse Varasto auki -valikosta Asetukset ja napsauta sitten Kirjautumisten muokkaaminen.

Voit myös muokata kirjautumistietoja valitsemalla Norton Identity Safe -pääsivun Kirjautumistiedot -osiossa muokattavan kirjautumistiedon yläpuolella olevan muokkausvaihtoehdon.

3. Valitse Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunan Kirjautumiset -osiosta verkkosivusto, johon liitetyn käyttäjätunnuksen haluat vaihtaa.

4. Valitse Tiedot -osiossa Käyttäjänimi -ruudun vieressä oleva kohta Muuta.

5. Kirjoita uusi käyttäjätunnus Käyttäjätunnus -valintaikkunan Anna uusi käyttäjätunnus -ruutuun.

6. Valitse OK.

7. Valitse Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunasta Sulje.

Salasanan vaihtaminen

1. Avaa selain ja valitse Norton-työkalurivistä Varasto auki / Varasto suljettu -valikko.

Varasto suljettu -valikko tulee näkyviin, jos olet kirjautunut ulos verkkovarastostasi. Jos haluat käyttää varaston tietoja, anna verkkovaraston salasana uudelleen.

2. Valitse Varasto auki -valikosta Asetukset ja napsauta sitten Kirjautumisten muokkaaminen.

3. Valitse Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunan Kirjautumiset -osiosta verkkosivusto, johon liitetyn salasanan haluat vaihtaa.

4. Valitse Tiedot -osiossa Käyttäjänimi -ruudun vieressä oleva kohta Näytä.

Vahvista Identity Safen salasana -ikkuna tulee näkyviin. Tämä ikkuna tulee näyttöön ainoastaan, jos olet muuttanut Identity Safen salasanasuojauksen tasoksi Kysy salasanaa ennen kirjautumistietojen tai lomakkeen täyttämistä Salasana ja suojaus -ikkunassa.

5. Toimi Vahvista Identity Safen salasana -ikkunassa seuraavasti:

• Kirjoita Anna salasana -kenttään Identity Safen salasanasi.

• Valitse Vahvista.

6. Kirjoita uusi salasana Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunan Salasana -ruutuun.

7. Valitse Sulje.

8. Tallenna muutokset napsauttamalla vahvistusikkunassa Kyllä.

Tietoja Norton Identity Safen Kirjautumiset-toiminnosta

Kirjautumisten hallinta

Kirjautumistietojen tallentaminen

Salasanan päivittäminen kirjautumista varten

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133074_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/07/2012