Kirjautumistietojen tallentaminen

Identity Safe -työkalulla voit tallentaa kirjautumistiedot sekä manuaalisesti että automaattisesti. Kirjautumistietojen ansiosta voit täyttää vierailemillasi verkkosivuilla olevat kirjautumiskentät helposti ja turvallisesti. Automaattinen täyttäminen -vaihtoehdon ansiosta voit määrittää Identity Safe -työkalun täyttämään verkkosivuston kirjautumistiedot automaattisesti, kun seuraavan kerran vierailet kyseisellä verkkosivustolla. Jos olet määrittänyt useita kirjautumistietoja samalle verkkosivustolle, Identity Safe pyytää sinua valitsemaan verkkosivustolle käytettävän kirjautumisen. Tässä tapauksessa automaattinen täyttötoiminto käyttää viimeksi tallennettua kirjautumistietoa. Jos haluat kirjautua muulla kirjautumistiedolla, valitse käytettävä kirjautumistieto tietopalkista.

Sinun tulee olla kirjautuneena Identity Safe -palveluun, jotta voit tallentaa verkkosivustolla käyttämäsi kirjautumistiedot. Jos salasana- tai käyttäjänimikenttä on tyhjä, Identity Safe ei kysy, tallennetaanko kirjautumistiedot.

Oletusarvoisesti kirjautumistietosi tallennetaan automaattisesti. Jos haluat muuttaa tätä asetusta, tee jokin seuraavista:

• Windows: valitse Norton Identity Safe -pääikkunasta Asetukset > Selaus -välilehti > määritä Tallenna kirjautumistiedot, kun kirjaudun verkkosivustolle -asetus. Voit valita asetukseksi Aina, Ei tai Kysy. Oletusarvona on Aina.

• Android: valitse Norton Identity Safe -sovelluksesta sovelluspainike > Asetukset > Varasto > Kirjautumiset ja salasanat > valitse Tallenna kirjautumistiedot, kun kirjaudun verkkosivustolle -valintaruutu tai poista sen valinta.

• iOS: valitse Norton Identity Safe -sovelluksesta sovelluspainike > Asetukset > Varasto > siirrä Tallenna kirjautumistiedot automaattisesti -säädin joko Käytössä- tai Ei käytössä -asentoon.

Voit käyttää kaikkia Identity Safeen tallentamiasi verkkosivuston kirjautumistietoja senkin jälkeen, kun tuote on vanhentunut.

Kirjautumisen tallentaminen

1. Avaa verkkosivusto, jota varten haluat tallentaa kirjautumisen.

2. Kirjoita kirjautumistiedot ja napsauta sitten kirjautumispainiketta tai -linkkiä.

Kun syötät kirjautumistietosi ensimmäistä kertaa, Identity Safe tallentaa ne automaattisesti.

Lisäkirjautumistietojen tallentaminen verkkosivustoa varten

1. Avaa verkkosivusto, jolle haluat tallentaa kirjautumistiedot.

Kirjautumistietosi näkyvät sivustolla automaattisesti.

2. Poista kirjautumistietosi, jotka näkyvät sivustolla.

3. Kirjoita uudet kirjautumistiedot ja napsauta kirjautumispainiketta tai -linkkiä.

4. Kun saat kehotteen Haluatko korvata kirjautumistiedon, joka on tallennettu tätä sivustoa varten?, valitse Tallenna uusi.

Saat tämän kehotteen vain ensimmäiselle ylimääräiselle kirjautumistiedolle, jonka tallennat kyseiselle verkkosivustolle.

5. Valitse kehotteesta Nimeä tämä uusi kirjautumistieto Tallenna. Oletusarvoisesti Norton Identity Safe nimeää tämän kirjautumistiedon. Jos haluat nimetä kirjautumistiedon uudelleen, tyhjennä valmis teksti ja kirjoita haluamasi nimi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133073_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 26/10/2015