Kirjautumistietojen tallentaminen

Norton Password Managerilla voit tallentaa kirjautumistiedot sekä manuaalisesti että automaattisesti. Kirjautumistietojen ansiosta voit täyttää vierailemillasi verkkosivuilla olevat kirjautumiskentät helposti ja turvallisesti. Automaattinen täyttö -vaihtoehdon ansiosta voit määrittää Password Managerin täyttämään verkkosivuston kirjautumistiedot automaattisesti, kun seuraavan kerran vierailet kyseisellä verkkosivustolla. Jos olet määrittänyt useita kirjautumistietoja samalle verkkosivustolle, Password Manager pyytää sinua valitsemaan verkkosivustolla käytettävän kirjautumistiedon. Tässä tapauksessa automaattinen täyttötoiminto käyttää viimeksi tallennettua kirjautumistietoa. Jos haluat kirjautua muulla kirjautumistiedolla, valitse käytettävä kirjautumistieto tietopalkista.

Sinun tulee olla kirjautuneena Password Manageriin, jotta voit tallentaa verkkosivustolla käyttämäsi kirjautumistiedot. Jos salasana- tai käyttäjänimikenttä on tyhjä, Password Manager ei kysy, tallennetaanko kirjautumistiedot.

Oletusarvoisesti kirjautumistietosi tallennetaan automaattisesti. Jos haluat muuttaa tätä asetusta, tee jokin seuraavista:

• Windows: valitse Norton Password Manager -pääikkunasta Asetukset > Selaus -välilehti > määritä Tallenna kirjautumistiedot, kun kirjaudun verkkosivustolle -asetus. Voit valita asetukseksi Aina, Ei tai Kysy. Oletusarvona on Aina.

• Android: valitse Norton Password Manager -sovelluksesta sovelluspainike > Asetukset > Varasto > Kirjautumistiedot ja salasanat > valitse Tallenna kirjautumistiedot, kun kirjaudun verkkosivustolle -valintaruutu tai poista sen valinta.

• iOS: valitse Norton Password Manager -sovelluksesta sovelluspainike > Asetukset > Varasto > siirrä Tallenna kirjautumistiedot automaattisesti -säädin joko Käytössä- tai Ei käytössä -asentoon.

Voit käyttää kaikkia Norton Password Managerilla tallentamiasi verkkosivuston kirjautumistietoja senkin jälkeen, kun tuote on vanhentunut.

Kirjautumisen tallentaminen

1. Avaa verkkosivusto, jota varten haluat tallentaa kirjautumisen.

2. Kirjoita kirjautumistiedot ja napsauta sitten kirjautumispainiketta tai -linkkiä.

Kun syötät kirjautumistietosi ensimmäistä kertaa, Norton Password Manager tallentaa ne automaattisesti.

Lisäkirjautumistietojen tallentaminen verkkosivustoa varten

1. Avaa verkkosivusto, jolle haluat tallentaa kirjautumistiedot.

Kirjautumistietosi näkyvät sivustolla automaattisesti.

2. Poista kirjautumistietosi, jotka näkyvät sivustolla.

3. Kirjoita uudet kirjautumistiedot ja napsauta kirjautumispainiketta tai -linkkiä.

4. Kun saat kehotteen Haluatko korvata kirjautumistiedon, joka on tallennettu tätä sivustoa varten?, valitse Tallenna uusi.

Saat tämän kehotteen vain ensimmäiselle ylimääräiselle kirjautumistiedolle, jonka tallennat kyseiselle verkkosivustolle.

5. Valitse kehotteesta Nimeä tämä uusi kirjautumistieto Tallenna. Oletusarvoisesti Norton Password Manager nimeää tämän kirjautumistiedon. Jos haluat nimetä kirjautumistiedon uudelleen, tyhjennä valmis teksti ja kirjoita haluamasi nimi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133073_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/08/2018