Kirjautumistietojen muokkaaminen tai poistaminen

Kaikki tallentamasi kirjautumistiedot on lueteltu Kirjautumistiedot -välilehdellä. Voit muokata mitä tahansa tallentamiasi kirjautumistietoja. Voit myös poistaa tiedon, jos sitä ei tarvita enää.

Kirjautumistietojen muokkaaminen tai poistaminen Windows-käyttöjärjestelmässä

1. Napsauta työpöydän tai tehtäväpalkin Norton Password Manager -kuvaketta.

2. Valitse Norton Password Manager -pääikkunasta Kirjautumistiedot -välilehti.

3. Valitse muokattava tai poistettava kirjautumistieto.

Voit käyttää Järjestämisperuste -valintaa avuksi tiedon etsimiseen. Voit etsiä kirjautumistietoa myös suoraan Hae varastosta -kentästä.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat muokata kirjautumistietoa, valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Muokkaa, tee haluamasi muutokset ja valitse sitten Tallenna.

• Jos haluat poistaa kirjautumistiedon, valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Poista ja valitse hälytyksestä Kyllä.

Kirjautumistietojen muokkaaminen tai poistaminen Android- tai iOS-käyttöjärjestelmässä

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen

2. Valitse varasto -näytöltä Kirjautumistiedot.

3. Valitse muokattava tai poistettava kirjautumistieto.

Voit myös etsiä kirjautumistiedon hakukenttää käyttämällä.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat muokata kirjautumistietoa, napauta näytön oikeassa yläkulmassa näkyvää muokkauskuvaketta, tee haluamasi muutokset ja napauta sitten oikein-merkkikuvaketta.

• Jos haluat poistaa kirjautumistiedon, valitse näytön oikeassa alakulmassa näkyvä Poista tämä kirjautumistieto ja vahvista poisto varoitusikkunassa. Asetuksista riippuen sinulta saatetaan kysyä varaston salasanaa poistamisen viimeistelyä varten.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71133070_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/08/2018