Kirjautumistietojen muokkaaminen tai poistaminen

Kaikki tallentamasi kirjautumistiedot on lueteltu Kirjautumiset -välilehdellä. Voit muokata mitä tahansa tallentamiasi kirjautumistietoja. Voit myös poistaa tiedon, jos sitä ei tarvita enää.

Kirjautumistietojen muokkaaminen tai poistaminen Windows- tai Mac OS -käyttöjärjestelmässä

1. Tee jokin seuraavista toimista:

• Windows: napsauta työpöydältä tai tehtäväpalkista Norton Identity Safe -kuvaketta.

• Mac OS: käynnistä Ohjelmat -hakemistosta Norton Identity Safe.

2. Valitse Norton Identity Safe -pääikkunasta Kirjautumiset -välilehti.

3. Valitse muokattava tai poistettava kirjautumistieto.

Voit käyttää Järjestämisperuste -valintaa avuksi tiedon etsimiseen. Voit etsiä kirjautumistietoa myös suoraan Hae varastosta -kentästä.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat muokata kirjautumistietoa, valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Muokkaa, tee haluamasi muutokset ja valitse sitten Tallenna.

• Jos haluat poistaa kirjautumistiedon, valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Poista ja valitse hälytyksestä Kyllä.

Kirjautumistietojen muokkaaminen tai poistaminen Android- tai iOS-käyttöjärjestelmässä

1. Kirjaudu Norton Identity Safe -sovellukseen

2. Valitse Oma varasto -näytöstä Kirjautumiset.

3. Valitse muokattava tai poistettava kirjautumistieto.

Voit myös etsiä kirjautumistiedon hakukenttää käyttämällä.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat muokata kirjautumistietoa, napauta näytön oikeassa yläkulmassa näkyvää muokkauskuvaketta, tee haluamasi muutokset ja napauta sitten oikein-merkkikuvaketta.

• Jos haluat poistaa kirjautumistiedon, valitse näytön oikeassa alakulmassa näkyvä Poista tämä kirjautumistieto ja vahvista poisto varoitusikkunassa. Asetustesi perusteella määräytyy, edellyttääkö poistaminen varaston salasanaa.

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.