Identity Safe -tietojen vieminen

Voit viedä Identity Safe -tiedot varmuuden vuoksi, tietojen palauttamista varten tai jos haluat siirtää Identity Safen tiedot uuteen tietokoneeseen.

Vahvista varaston salasana, jotta voit viedä Identity Safe -tiedot.

Identity Safe -tiedot voi viedä seuraavin tavoin:

Tiedostomuoto

Voit valita varmuuskopion tiedostomuodon.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Identity Safe -varmuuskopion tiedostomuoto

Voit varmuuskopioida Identity Safe -tiedot .DAT-tiedostomuodossa.

• Pelkkä teksti - CSV-tiedosto (vain kirjautumistiedot ja muistiinpanot)

Voit varmuuskopioida Identity Safe -tiedot .csv-tiedostomuodossa. Et voi viedä varaston korttien tietoja tässä tiedostomuodossa.

Symantec suosittelee, että varmuuskopioit Identity Safe -tiedot Identity Safe -varmuuskopion tiedostomuodossa, jotta saat niille tehokkaamman suojan.

Vie tiedot kohteeseen

Voit varmuuskopioida kaikki Identity Safe -tiedot ilmoittamaasi sijaintiin.

Voit kirjoittaa kohteen sijainnin tai selata sen näkyviin ja antaa .DAT-päätteisen tiedostonimen.

Salasana (valinnainen)

Voit määritellä salasanan varmuuskopiotiedostolle.

Sinun on annettava tämä salasana, kun haluat palauttaa varmuuskopioidut tiedot. On suositeltavaa, että määrittelet salasanan, jotta suojaat tietosi väärinkäytöltä. Voit antaa salasanan, joka on eri kuin Identity Safe -salasanasi.

Jos viet Identity Safe -tiedot .CSV-tiedostomuodossa, Salasana-kentät poistetaan käytöstä.

Vahvista

Voit vahvistaa määrittelemäsi salasanan.

Jos viet Identity Safe -tiedot .CSV-tiedostomuodossa, Salasana-kentät poistetaan käytöstä.

Tietoja Tuonti/vienti-asetuksista

Identity Safe -tietojen vieminen

Identity Safe -tietojen tuominen

Norton Identity Safe -verkkovaraston luominen

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70635090_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013