Sivusto ei ole turvallinen

Symantec on analysoinut tämän verkkosivuston ja määrittänyt, että sivuston käyttö ei ole turvallista. Tämä verkkosivusto saattaa yrittää asentaa haittaohjelmia tietokoneelle.

Avatulla verkkosivustolla saattaa olla tietokoneuhkia, identiteettiuhkia ja häiritsevyystekijöitä. Virukset, troijalaiset ja madot ovat esimerkkejä tietokoneuhista ja identiteettiuhista. Häiritsevyystekijät voivat olla ponnahdusikkunoita, hakkerointiohjelmia, pilailuohjelmia, jäljitysohjelmia, harhaanjohtavia sovelluksia sekä ei-toivottuja sovelluksia. Nämä uhat saattavat hyökätä tietokonetta vastaan ja asentaa vahingollisia ohjelmakoodeja ilman käyttäjän lupaa. Näet tietokoneuhkien, identiteettiuhkien ja häiritsevyystekijöiden määrän Sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunasta.

Symantec suosittelee, että tätä sivua ei käytetä. Valitsemalla Täysi raportti -vaihtoehdon saat lisätietoa tästä verkkosivusta.

Linkin välityksellä voit myös antaa palautetta tästä verkkosivustosta ja lukea muiden Norton-käyttäjien arvioita.

Tietoja verkkosuojauksesta

Tietoja Norton Identity Safe -ohjelmasta

Verkkohaut Norton Safe Search -toiminnolla

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70601667_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013