Epäilyttävä sivu

Verkkosivusto on tarkistettu ja siitä on löytynyt yksi tai useampia piirteitä jotka ovat ominaisia vilpillisille ja tietoja kalasteleville sivustoille. Käytä sivustoa vain, jos olet varma sen luotettavuudesta.

Jos Suojaus tietojen kalastelulta on käytössä, sivun täydellinen osoite, siinä muodossa kuin se näkyy selaimen osoiterivillä, on lähetetty Symantecille arvioitavaksi. Jos Suojaus tietojen kalastelulta ei ole käytössä, osoite lähetetään sen jälkeen, kun siitä on poistettu URL:n kyselymerkkijono.

Saat lisätietoa tästä verkkosivustosta valitsemalla Täysi raportti -vaihtoehdon. Voit myös antaa tämän linkin välityksellä palautetta tästä verkkosivustosta ja lukea muiden Norton-käyttäjien arvioita.

Tietoja verkkosuojauksesta

Verkkohaut Norton Safe Search -toiminnolla

Tietoja Norton Identity Safe -ohjelmasta

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70601619_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013