Identity Safe -tietojen tuominen

Voit tuoda Identity Safe -tietosi aiemmin varmuuskopioimastasi tiedostosta. Voit myös tuoda Identity Safe -tietosi siirrettävästä profiilista.

Kun tietoja tuodaan, .CSV-tiedostojen koko saa olla korkeintaan 15 Mt ja .NPM-tiedostojen koko saa olla korkeintaan 35 Mt.

Sinulla on seuraavat vaihtoehdot, kun tuot Identity Safe -tietoja:

• Voit yhdistää tuodut tiedot verkkovarastoon.

• Voit korvata olemassaolevat Identity Safe -tiedot, jotka tallensit varastoon tuotujen tietojen kanssa.

Identity Safe -tiedot voi tuoda seuraavia vaihtoehtoja käyttäen:

Tietojeni tuonti lähteestä

Voit selata ja hakea tiedoston, josta haluat tuoda Identity Safe -tietosi.

Sinulla on seuraavat vaihtoehdot, kun yhdistät siirrettävällä profiililla varustetun ulkoisen levyaseman:

• Siirrettävä profiili (asema:asema:\)

Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat tuoda Identity Safe -tiedot siirrettävästä profiilista verkkovarastoon.

• Varmuuskopiotiedosto

Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat tuoda Identity Safe -tiedot tiedostosta, josta olet aikaisemmin tehnyt varmuuskopion.

Salasana

Voit määrittää salasanan.

Sinun on annettava sama salasana, jonka annoit varmuuskopiointia tehdessäsi. Jos yrität tuoda tietoja siirrettävästä profiilista, anna siirrettävän profiilin salasana.

Tietojen tuonnin aikana:

Voit valita tuontiasetukset.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Yhdistä olemassa oleviin tietoihin

Voit yhdistää tuodut Identity Safe -tiedot verkkovarastoon. Kun yhdistät tietoja, tuodut tiedot lisätään aikaisemmin tallennettuihin tietoihin.

• Korvaa olemassa olevat tiedot

Voit korvata tuodut Identity Safe -tiedot verkkovarastoon. Kun korvaat tiedot, tuodut tiedot korvaavat aikaisemmin tallennetut tiedot.

Nämä toiminnot näkyvän vain, jos tuot Identity Safe -tiedot varmuuskopiotiedostosta.

Poista alkuperäiset tiedot yhdistämisen jälkeen

Voit valita haluatko poistaa Identity Safe -tiedot siirrettävästä profiilista tuonnin jälkeen.

Tämä vaihtoehto näkyy vain, jos tuot tietoja siirrettävästä profiilista.

Tietoja Tuonti/vienti-asetuksista

Identity Safe -tietojen tuominen

Identity Safe -tietojen vieminen

Tietoja suojausasetuksista

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70600116_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 09/07/2013