Identity Safe -salasanan vaihtaminen

Identity Safe -salasana tulee vaihtaa säännöllisesti, jotta tietosi pysyvät suojattuina ja jotta luvaton pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi estyy.

Jos haluat vaihtaa verkkovaraston Identity Safe -salasanan, antamasi salasanan täytyy täyttää seuraavat ehdot:

• Vähintään kahdeksan kirjainta

• Vähintään yksi iso kirjain

• Vähintään kaksi numeroa (0 - 9)

• Vähintään yksi erikoismerkki (esimerkiksi * > & $ %)

• Salasana ei saa olla sama kuin Norton-tilisi käyttäjätunnus tai salasana.

Voit vaihtaa Identity Safe -salasanasi seuraavilla valinnoilla:

Nykyinen salasana

Voit antaa nykyisen Identity Safen salasanan.

Salasanavihje antaa ensiasennuksen yhteydessä tallentamasi vihjeen nykyisestä salasanasta.

Salasanavihje

Näyttää nykyisen Identity Safen salasanavihjeen.

Salasanavihje antaa ensiasennuksen yhteydessä tallentamasi vihjeen nykyisestä salasanasta.

Salasanan vahvuus

Näet, kuinka vahva salasanasi on.

Grafiikka näyttää salasanan vahvuuden.

Vahvan salasanan luominen

Näyttää vahvojen salasanojen luomista koskevia lisätietoja.

Uusi salasana

Antaa valita uuden Identity Safen salasanan.

Vahvista salasana

Vahvista Uusi salasana -ikkunaan kirjoittamasi salasana kirjoittamalla se uudelleen.

Vihje

Voit tallentaa salasanavihjeen, josta on apua salasanan muistamisessa, jos se sattuu unohtumaan.

Tietoja suojausasetuksista

Tietoja Norton Identity Safe -ohjelmasta

Norton Identity Safe -verkkovaraston luominen

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70600105_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013