Luo Norton-tili

Norton Identity Safen avulla voit luoda verkkovaraston, johon voit tallentaa Identity Safe -tietosi. Identity Safe -tiedot tallennetaan verkkovarastoon Norton-tilin välityksellä. Norton-tiliä kohden voi luoda vain yhden verkkovaraston. Verkkovaraston luominen edellyttää Norton-tilille kirjautumista. Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, voit luoda Norton-tilin Luo Norton-tili -ikkunassa.

Voit käyttää ikkunan alaosassa olevaa Tietosuojakäytäntö -linkkiä, kun haluat lisätietoja Norton Account -tilin käytöstä.

Luo Norton Account -tili -ikkuna sisältää seuraavat kohdat:

Maa/alue

Voit valita maan tai alueen.

Etunimi

Voin antaa etunimesi.

Sukunimi

Voit antaa sukunimesi.

Sähköpostiosoite

Voit antaa sähköpostiosoitteen, jonka haluat rekisteröidä Norton Account -tiliin.

Kirjoita sähköpostiosoite uudelleen

Voit vahvistaa sähköpostiosoitteesi kirjoittamalla sen uudelleen.

Salasana

Voit määrittää uuden Norton Account -tilisi salasanan.

Kirjoita salasana uudelleen

Voit vahvistaa salasanasi kirjoittamalla sen uudelleen.

Lähetä minulle sähköpostitse tuotepäivityksiä, tarjouksia ja uutislehtisiä

Voit valita tämän kohdan, jos haluat vastaanottaa sähköposti-ilmoituksia, jotka koskevat tuotepäivityksiä, tarjouksia ja tietoturvaa.

Muista salasana

Sallii Norton Account -tiliin kirjautumisen, vaikka olisit kirjautunut ulos tietokoneeltasi tai käynnistänyt sen uudelleen.

Tämä asetus on oletusarvoisesti valittu.

Kirjaudu olemassa olevaan Norton Account -tiliin

Voit kirjautua Norton Account -tiliin ja poistua Luo Norton Account -tili -ikkunasta.

Kirjaudu

Voit rekisteröidä uuden Norton Account -tilin.

Norton-tilin luominen

Norton Identity Safe -verkkovaraston luominen

Tietoja Norton Identity Safe -ohjelmasta

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70600089_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013