Varasto auki

Voit kirjautua Norton Identity Safeen selaimessa olevan Norton-työkalurivin kautta.

Varasto auki -ikkunassa voit käyttää seuraavia toimintoja:

Anna salasana

Voit antaa verkkovarastosi Identity Safe -salasanan.

Näytä salasanavihje

Näet vihjeen, jonka annoit verkkovarastoa luodessasi.

Avaa varasto

Voit kirjautua verkkovarastoon.

Voit suojata Identity Safe -tietosi kirjautumalla ulos Identity Safesta, kun olet poissa tietokoneeltasi.

Varasto auki -ikkunan alareunassa näkyy ilmoitus, jossa kehotetaan kirjautumaan Norton Account -tilille. Jos olet jo kirjautunut Norton Account -tilille, valittavissa ovat vaihtoehdot Kirjaudu ulos ja Vaihda käyttäjää. Kun napsautat Vaihda käyttäjä -vaihtoehtoa, Kirjaudu Norton Account -tilille -ikkuna tulee näkyviin. Ikkunasta voi kirjautua toiselle Norton Account -tilille.

Tietoja Norton Identity Safe -ohjelmasta

Norton Identity Safe -verkkovaraston luominen

Kirjautumistietojen muokkaaminen tai poistaminen

Lompakon lisääminen

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70600080_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013