Norton Identity Safe -tilin määrittäminen

Norton Identity Safe auttaa hallitsemaan luottamuksellista tietoa ja antaa lisäsuojauksen, kun suoritat verkkomaksutapahtumia. Lukuisat Identity Safe -toiminnot takaavat turvallisen tallennuspaikan henkilökohtaisille tiedoille, kuten osoitteelle, kirjautumistiedoille, salasanoille ja luottokorttitiedoille.

Identity Safe tarjoaa turvallisen varastointipaikan seuraaville:

• Kirjautumistiedot, kuten sähköpostin käyttäjätunnukset ja salasanat

• Henkilökohtaiset tiedot, kuten osoite, syntymäaika ja passin numero.

• Luottokorttitiedot mukaan luettuna kortin numero ja kortin vanhenemisaika.

Ikkunassa Norton Identity Safe -tilin määrittäminen voit vahvistaa Norton-tilisi kirjautumistiedot ja luoda verkkovaraston. Tämä paikallistaa Norton Account -tilisi antamasi sähköpostiosoitteen perusteella.

Norton Identity Safe -tilin määrittäminen -ikkunassa voit käyttää seuraavia toimintoja:

Sähköpostiosoite

Voit tarkastella sähköpostiosoitetta, jota käytit Norton Account -tiliä luodessasi.

Salasana

Voit antaa salasanan, jota käytit Norton Account -tiliä luodessasi.

Unohditko salasanan?

Voit palauttaa Norton Account -salasanan.

Jos Norton Account -salasana unohtuu, voit napsauttaa Unohditko salasanasi? -linkkiä, josta saat tilapäisen salasanan. Sinun täytyy käyttää samaa sähköpostiosoitetta, jonka annoit, kun loit Norton Account -tilin. Symantec lähettää väliaikaisen salasanan sähköpostiisi. Sinun täytyy luoda uusi salasana, kun olet kirjautunut Norton Account -tiliisi.

Vaihda sähköpostiosoite

Voit vaihtaa sähköpostiosoitteen.

Seuraava

Voit kirjautua Norton-tiliisi.

Verkkovaraston luominen edellyttää Norton-tilille kirjautumista.

Tietoja Norton Identity Safe -ohjelmasta

Norton Identity Safe -verkkovaraston luominen

Norton-tilin luominen

Tietoja suojausasetuksista

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70596070_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013