Norton Identity Safe -tilin määrittäminen

Norton Identity Safen avulla voit luoda verkkovaraston, johon voit tallentaa Identity Safe -tietosi. Verkkovaraston luominen edellyttää Norton-tilille kirjautumista. Identity Safe -tiedot tallennetaan verkkovarastoon Norton-tilin välityksellä.

Norton-tiliä kohden voi luoda vain yhden verkkovaraston. Jos sinulla on jo Norton-tili, voit kirjautua sisään kirjautumistiedoillasi.

Norton Identity Safe -tilin määrittäminen -ikkunassa voit käyttää seuraavia toimintoja:

Sähköpostiosoite

Voit antaa sähköpostiosoitteen, jota käytit Norton Account -tiliä luodessasi.

Seuraava

Tämä paikallistaa annettuun sähköpostiosoitteeseen liitetyn Norton Account -tilisi.

Jos sinulla ei ole Norton Account -tiliä, Norton Identity Safe ohjaa sinut automaattisesti Luo uusi Norton Account -tili -ikkunaan.

Tietoja Norton Identity Safe -ohjelmasta

Norton-tilin luominen

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70596069_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013